Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μάνταλος στον Μελισσανίδη: «Εμείς δώσαμε το ΟΚ για να κατέβουν να μας μιλήσουν οι οπαδοί»

Τι είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ στο αφεντικό της ομάδας, για το συμβάν με τους οπαδούς μετά το τέλος του ματς.

Τι είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ στο αφεντικό της ομάδας, για το συμβάν με τους οπαδούς μετά το τέλος του ματς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με το θέαμα οπαδών να έχουν μαζέψει τους παίκτες μετά το τέλος του ντέρμπι και… να τους τα χώνουν. Τόσο για την εξαιρετικά άσχημη αυτή εικόνα, αλλά και με το πως μπήκαν οι συγκεκριμένοι οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη και κατά την διάρκεια της σημερινής (5/4) μέρας, μιλούσε με όλους όσοι μπορεί να έχουν σχέση με το συμβάν και με όλους τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ για να καταλήξει για το ποιος ή ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε και στην έντονη ομιλία του προς τους παίκτες στο ξενοδοχείο, χαρακτηρίζοντας το «ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ». Και απαράδεκτο οι παίκτες να μη μπορούν να μπουν κανονικά στην φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια. Ανεξαρτήτως του τι είχε συμβεί στο γήπεδο νωρίτερα… «Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο σε εκείνο το σημείο την ευθύνη ανέλαβε προσωπικά ο Πέτρος Μάνταλος, που είπε στον Μελισσανίδη ότι όταν τους φώναζαν από πάνω οι οπαδοί «θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο», έδωσαν εκείνοι το «ΟΚ» για να κατέβουν ένας δύο να τους μιλήσουν και προφανώς έτσι να αποφορτιστεί η κατάσταση. «Αυτό δεν έπρεπε να γίνει», επανέλαβε ο Μελισσανίδης, επιμένοντας πως ήταν πολύ κακό για την ΑΕΚ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button