ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Έχει το πάνω χέρι…

Παρά την ισοπαλία με τον Βόλο... ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του!

Παρά την ισοπαλία με τον Βόλο… ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του!

Έχοντας μπει στα πλέι άουτ με φόρα και μετά το 0-3 στο Αγρίνιο, θα περίμενε κανείς πως η Λαμία μπορεί να πάρει με τον Βόλο δεύτερη νίκη στη σειρά. Όχι ότι θα ήταν εύκολο. Κανένα ματς δεν είναι αυτή τη χρονική στιγμή. Είτε ο άλλος έχει κίνητρο είτε όχι, η πίεση στους παίκτες είναι μεγάλη.

Με ματς στην έδρα της, όμως, και μία ομάδα που δεν έπαιζε… τελικό, η Λαμία είχε την ευκαιρία της να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Εξακολουθεί να είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλους και μέσα σε όλα πήρε και ένα «δώρο».

Η ισοπαλία στη Λάρισα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναιτωλικό ήταν μεγάλη ανάσα για όλους τους από πάνω. Αμφότεροι έμειναν χαμηλά, ο συντελεστής έπεσε και η διαφορά από αυτούς δεν άλλαξε. Με τον έναν η Λαμία έχει παίξει κιόλας, ενώ την ΑΕΛ την έχει εντός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο ματς για τους «κυανόλευκους» είναι αυτό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα γίνει Δευτέρα (12/4). Ο λόγος είναι ότι λίγες μέρες πριν θα έχουν παίξει οι Ηπειρώτες με τον Ολυμπιακό ημιτελικό Κυπέλλου. Ενδεχομένως να είναι και πιο κουρασμένοι. Σημαντικό και αυτό, όπως και το γεγονός ότι η Λαμία θα μπει στο γήπεδο γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των υπόλοιπων.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button