Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο Champions League σε απόδοση 4.20

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Τρία χρόνια μετά τον τελικό του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με το ίδιο σκορ την Λίβερπουλ 3-1 και πήρε προβάδισμα πρόκρισής για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της και να έχει απουσίες (Ράμος, Βαράν) αλλά η Ρεάλ στο Champions League είναι πάντα «Βασίλισσα» και το απέδειξε ξανά. Το γκολ του Σαλάχ στο ξεκίνημα της επανάληψης σαφώς και αφήνει ελπίδες στους απερχόμενους πρωταθλητές Αγγλίας για την ανατροπή στη ρεβάνς της 14ης Απριλίου στο «Ανφιλντ».

Ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στα αγγλικά ΜΜΕ σχολιάζοντας την έδρα της Ρεαλ «Αλφρέντο Ντι Στέφανο». «Αυτό είναι ένα προπονητικό γήπεδο» ήταν τα λόγια του ο οποίος έδειξε προβληματισμένος για το γήπεδο. Το χθεσινό ήταν το πέμπτο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» μετά τα τρία ματς στον όμιλο και ένα με την Αταλάντα.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

H Σίτι με το γκολ του Φόντεν στην εκπνοή νίκησε με 2-1 την Ντόρτμουντ και πλέον τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς της 14ης Απριλίου. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 48′ με τον Χάαλαντ να μπαίνει στην περιοχή, αλλά τον Έντερσον να τον σταματάει.

Δεύτερη μέρα για τα προημιτελικά του Champions League με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 2 αναμετρήσεις.

Στο Μόναχο η Μπάγερν υποδέχεται την Παρί, με τις δύο ομάδες να είχαν αναμετρηθεί στον περσινό τελικό, ενώ στην Πορτογαλία η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Τσέλσι και τα δυο παιχνίδια ξεκινούν στις 22:00 και με αυτά θα ασχοληθούμε στοιχηματικά σήμερα.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button