Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ήττα στο ντέρμπι για τη Νάπολι!

Η Γιουβέντους ήταν εκείνη που επικράτησε με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι τετράδας με τη Νάπολι και δείχνει να σώζει τη σεζόν έστω και προς το τέλος.

Η Γιουβέντους ήταν εκείνη που επικράτησε με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι τετράδας με τη Νάπολι και δείχνει να σώζει τη σεζόν έστω και προς το τέλος.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ντανίλο έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Κριστιάνο αστόχησε με κεφαλιά εξ επαφής ενώ στο 4’ το σουτ του Ζιλίνσκι από το ύψος της περιοχής, έφυγε μόλις έξω.

Στο 9’ ο Σάντρο σέντραρε από αριστερά και ο Κουλιμπαλί έδιωξε πάνω στον Κιέζα, που έκανε το σουτ αλλά είδε τον Ραχμάνι να του βάζει την κόντρα και στο 13’ ο Κιέzα έκανε μαγική ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Κριστιάνο από κοντά πλάσαρε  για το 1-0.

Στο 16ο λεπτό ο Μέρτενς έστρωσε στον Ρουίθ που πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο ενώ στο 37’ ο Κουαδράδο άλλαξε με τον Ντανίλο στα δεξιά και πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του σταμάτησε στον Μερέτ. Στο 40’ η εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 41’ ο Μοράτα έκανε το γύρισμα για τον Κιέζα, που αστόχησε από ιδανικό σημείο.

Στο 49ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Ντι Λορέντζοαπό δεξιά και στην κόντρα η κεφαλιά του Κιέζα πέρασε μόλις έξω.

Στο 56ο λεπτό ο Σάντρο έβαλε σωτήρια την προβολή στον Οσιμέν και στο 59 ο Ινσίνιε άδειασε τον Ντε Λιχτ και πλάσαρε αλλά ο Μπουφόν είπε όχι.

Στο 71’ ο Μπουφόν είπε εκ νέου όχι σε σουτ του Ρουίθ και στο 73’ ο Πάουλο Ντιμπάλα με απίθανο πλασέ από τα όρια της περιοχής έκανε το 2-0. Στο 88ο λεπτό ο Οσιμέν κέρδισε πέναλτι από τον Ντε Λιχτ και ο Ινσίνιε  μείωσε σε  -1 από τα 11 μέτρα. Μάλιστα στο 90+2’ ο Οσιμέν βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Ντε Λιχτ τον πρόλαβε

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Σάντρο, Ντανίλο, Κιελίνι, τε Λιχτ, Μπεντανκούρ, Ραμπιό, Κιέζα (80’ Αρτούρ), Κουαδράδο (69’ ΜακΚένι), Ρονάλντο, Μοράτα (69’ Ντιμπάλα)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντο Λορέντζο, Ραχμάνι, Χισάι (76’ Ρουί), Κουλιμπαλί, Ρουίθ (89’ Πετάνια), Ντέμε, Ζιελίνσκι, Λοσάνο, Μέρτενς (76’ Ελμάς), Ινσίνιε

Διαβάστε επίσης

Back to top button