ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλα δείχνουν επιστροφή κόσμου στα γήπεδα τη νέα χρονιά!

Όλα δείχνουν επιστροφή κόσμου στα γήπεδα τη νέα χρονιά αλλά με…ποσόστωση!

Μία από τις μεγαλύτερες πληγές του ποδοσφαίρου τη φετινή σεζόν, εν μέσω πανδημίας είναι ασφαλώς η απουσία του κόσμου από τα γήπεδα κάτι που ωστόσο φαίνεται να αλλάζει από τη νέα χρονιά.

Με την διαδικασία των εμβολιασμών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ταυτόχρονα η πορεία του ιού να αναμένεται να πάρει φθίνουσα πορεία τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με διαρροές, που βγαίνουν από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα επιτρέπεται η παρουσία κόσμου στα γήπεδα της χώρας!

Το πλάνο που έχουν αυτή τη στιγμή στο μυαλό τους οι αρμόδιοι είναι είσοδο φιλάθλων στα γήπεδα της χώρας με ποσόστωση 20% επί της χωρητικότητας του γηπέδου. Δεν αποκλείεται δε το ποσοστό αυτό να αλλάξει ανάλογα με την εξέλιξη της δράσης του ιού.

Με δεδομένο λοιπόν το 20% το “Αθ. Διάκος” θα ανοίξει ξανά τις πύλες του για να φιλοξενήσει περίπου 1100 φιλάθλους οι οποίοι θα είναι διασκορπισμένοι στις κερκίδες του γηπέδου δίνοντας ξανά παλμό στις κυανόλευκες εξέδρες.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να έχει ξανά κοντά της τους φιλάθλους της και συνάμα να βάλει στο ταμείο της ένα ποσό, σαφώς μικρότερο συγκριτικά με τα άλλα χρόνια αλλά σίγουρα θα αποτελέσει μία πηγή εσόδων που φέτος έλειψε.

Διαβάστε επίσης

Back to top button