Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο “Ριβερσάιντ” του Μίντλεσμπρο της Αγγλίας!

Στο "Ριβερσάιντ" του Μίντλεσμπρο θα δώσει η εθνική Αγγλίας τα δύο φιλικά προετοιμασίας πριν την έναρξη του EURO 2020, με αντιπάλους την Αυστρία (2/6) και τη Ρουμανία (6/6).

Στο “Ριβερσάιντ” του Μίντλεσμπρο θα δώσει η εθνική Αγγλίας τα δύο φιλικά προετοιμασίας πριν την έναρξη του EURO 2020, με αντιπάλους την Αυστρία (2/6) και τη Ρουμανία (6/6).

Στόχος της FA είναι στα παιχνίδια αυτά να επιτραπεί η παρουσία ενός αριθμού θεατών, όμως αυτό θα γίνει μόνο εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, γι’ αυτό και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα αγοράς εισιτηρίων θα γνωστοποιηθεί “εφόσον κριθεί ασφαλής η παρουσία φιλάθλων”.

Η εθνική Αγγλίας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο “Ριβερσάιντ” το 2003, σε έναν αγώνα με τη Σλοβακία. Ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αγωνιζόταν τότε στη Μίντλεσμπρο και είχε παίξει βασικός σε εκείνο το ματς.

Τα “τρία λιοντάρια” θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 13 Ιουνίου, υποδεχόμενα στο Γουέμπλεϊ την Κροατία.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button