ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα γκολ ανά τελική, οι ασίστ και τα λάθη! (pics)

Το μίνι πρωτάθλημα των play off και των play out έχει ξεκινήσει και ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Μίλος Ντέλετιτς.

Το μίνι πρωτάθλημα των play off και των play out έχει ξεκινήσει και ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Μίλος Ντέλετιτς.

Η δεύτερη αγωνιστική των play off και των play out ολοκληρώθηκε και οδεύει προς την τρίτη πράξη των μίνι πρωταθλημάτων. Η Λαμία έχει καταφέρει να μαζέψει στις δύο πρώτες αγωνιστικές 4 βαθμούς, παιρνώντας με 0-3 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και μένοντας στην ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στον Βόλο με 1-1 σκορ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των δύο μίνι πρωταθλημάτων είναι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μετά και το γκολ-πέναλτι κόντρα στον Βόλο είναι ο πρώτος σκόρερ για τη φέτος της Λαμίας με 5 τέρματα ενώ βρίσκεται στην πρώτη 5αδα του πίνακα των σκόρερ με 2 τέρματα μέχρι στιγμής.

Μπροστά από τον Ντέλετιτς είναι ο Γιώργος Μασούρας και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Δείτε τον πίνακα:

Εκτός από τα δύο γκολ, ο Σέρβος δανεικός από την ΑΕΚ έχει και  2 ασίστ, όπου μαζί με τους Χουάνκαρ και Χοσέ Χολέβας βρίσκονται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Πιο χαρακτηριστικά:

Πέρα τώρα από τα γκολ και τις ασίστ ο «Ντέλε» έχει και 17 λάθη και βρίσκεται μαζί με τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Γιαν Εμβιλά στην δεύτερη θέση της λίστας. Πρώτος είναι ο Γκμπόλι Αριγίμπι με 18.

Η λίστα:

Θα πρέπει να αναφέρουμε παρόλο αυτά και την κατηγορία όπου ο Σέρβος είναι πρώτος… και ολομόναχος. Αναφερόμαστε στα γκολ ανα τελική. Ο Ντέλετιτς χρειάζεται 1 τελική φάση για να βρει δίχτυα στο πρωτάθλημα των play off-play out και είναι πρώτος της σχετικής λίστας.

Τον ακολουθεί ο Γιώργος Μασούρας με 1.3 τελικές όπως και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Πιο συγκεκριμένα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button