Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θλάση α’ βαθμού ο Τσιλούλης

Ένα πρόβλημα αποκόμισε ο Απόλλων Σμύρνης από το ματς με τον Ατρόμητο και αυτός είναι ο τραυματισμός του Σωτήρη Τσιλούλη.

Ένα πρόβλημα αποκόμισε ο Απόλλων Σμύρνης από το ματς με τον Ατρόμητο και αυτός είναι ο τραυματισμός του Σωτήρη Τσιλούλη. Ο 26χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού.

Αυτό σημαίνει πως δεδομένα ο Απόλλων Σμύρνης θα πορευτεί χωρίς αυτόν στο ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ. Ανοιχτό είναι το εάν θα προλάβει τον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά περισσότερα επ’ αυτού θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιλούλης έπαιζε με θλάση για ένα χρονικό διάστημα στο Περιστέρι χωρίς να παραπονεθεί στον πάγκο ώστε να γίνει νωρίτερα αλλαγή.

Το ερώτημα πλέον είναι το πώς θα καλυφθεί το κενό του. Τις επόμενες μέρες θα φανεί από τις δοκιμές που θα κάνει ο Μάκης Χάβος. Η πραγματικότητα είναι πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν διαθέτει αρκετές επιλογές στα φτερά της επίθεσής του. Και το πρόβλημα δεν είναι μόνο ποσοτικό, αλλά και ποιοτικό. Παίκτες όπως οι Μαρκ Φερνάντεθ και Αντονί Μουνιέ φέτος δεν έχουν πείσει. Γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το να γίνει κάποιο άλλο τρικ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button