Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυάδα τετραπλασιασμού στο Europa League

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Περνάμε σήμερα στα προημιτελικά στο Europa League με τέσσερις αναμετρήσεις και τα τέσσερα παιχνίδια ξεκινούν στις 22:00. Πιο σημαντικό παιχνίδι των τεσσάρων ζευγαριών το Άγιαξ-Ρόμα.

Στο Emirates η Άρσέναλ θα υποδεχτεί την Σλάβια Πράγας, στο Ζάγκρέμπ η Ντινάμο θα υποδεχτεί την Βιγιαρεάλ ενώ η Γρανάδα θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα από τα φαβορί με την έναρξη της φετινής διοργάνωσης που συνεχίζει μέχρι τώρα.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στο Champions League ο Κιλιάν Μπαπέ με δύο δικά του γκολ στην «Αλιάνζ Αρένα» οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν σε μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν με 3-2, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League. Στο άλλο παιχνίδι της χθέσινης βραδιάς του Champions League, η Τσέλσι έκανε βήμα πρόκρισης για τους ημιτελικούς με τη νίκη της στο «Ντραγκάο» με 2-0 επί της Πόρτο.

Δυο θα είναι η επιλογές μας σήμερα από τα τέσσερα παιχνίδια του Europa League, σε μια δυάδα απόδοσης 4.00 με βάση τα γκολ. To πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι ανάμεσα στην Γρανάδα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δεύτερο στο Λονδίνο ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σλάβια Πράγας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button