Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εκνευρισμός στην ΑΕΚ με Καμπάκοφ

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο είχαν στην ΑΕΚ.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο είχαν στην ΑΕΚ.

Εκνευρισμένοι ήταν στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του Γκιόργκι Καμπάκοφ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην «Ένωση» θεωρούν ότι ο Βούλγαρος ρέφερι στέρησε από την ομάδα τους την ισοπαλία που θα τους έδινε ένα μικρό πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της διοργάνωσης στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, όταν κράτησε με τα χέρια του τον Λιβάι Γκαρσία που προσπάθησε να ξεφύγει από τον Σέρβο αντίπαλό του. Ο Καμπάκοφ σφύριξε το φάουλ και έκανε κάποιες παρατηρήσεις στον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο συνεργάτης του, Χεσούς Καλντερόν, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον τέταρτο διαιτητή για φάουλ του Αουγκούστο στον Τάνκοβιτς, για το οποίο το VAR δεν έδωσε καμία βοήθεια.

Η «έκρηξη» υπήρξε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στο φάουλ που έδειξε ο Γκιόργκι Καμπάκοφ στο μαρκάρισμα του Ντεντελτσιάρου στον Ουάρντα, με αποτέλεσμα να αναλάβει την εκτέλεση ο Μουργκ και να δώσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς.

Και τότε ο Ισπανός τεχνικός και ο βοηθός του έγιναν έξαλλοι και πήγαν πάνω στον διαιτητή, με τον Χιμένεθ να λέει ειρωνικά «μπράβο» στον ρέφερι.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button