ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κοντά στην Εθνική Καμερούν ο Επασί;

Την περίπτωση του τερματοφύλακα της Λαμίας, Ντεβί Επασί, παρακολουθεί το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Καμερούν με φόντο τις επόμενες κλήσεις.

Την περίπτωση του τερματοφύλακα της Λαμίας, Ντεβί Επασί, παρακολουθεί το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Καμερούν με φόντο τις επόμενες κλήσεις.

Ο Ζακ Σονγκό συστήθηκε στο ελληνικό κοινό από τα ματς της Ντεπορτίβο με τον Παναθηναϊκό για (πάλαι ποτέ) Κύπελλο UEFA της σεζόν 1999-2000. Ο Καμερουνέζος με τη μεγάλη θητεία στην ομάδα της Κορούνια – όπως και στις Τουλόν, Λε Μαν, Μετς – σήμερα είναι 57 ετών και είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Είναι αυτός που εξετάζει όλους τους τερματοφύλακες που αγωνίζονται εκτός της χώρας ή έχουν δικαίωμα να φορέσουν τη φανέλα των «λιονταριών». Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Ντεβί Επασί.

O 28χρονος γκολκίπερ της Λαμίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία, ενώ αδρώθηκε ποδοσφαιρικά στo εθνικό ποδοσφαιρικό κέντρο του Κλερφοντέν δίπλα στον Αλφόνς Αρεολά (παίζει στη Φούλαμ).

Καθώς όμως ο πατέρας του είναι από το Καμερούν έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της αφρικανικής χώρας. Ο Σονγκό έχει έρθει σε απευθείας επαφή με τον Επασί και του έχει μεταφέρει το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις.

Ο 28χρονος έχει υπερασπιστεί 22 φορές την εστία των Φθιωτών στην τρέχουσα σεζόν της Super League Interwetten. Υπενθυμίζεται ότι το Καμερούν διοργανώνει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022 και έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή ως οικοδέσποινα χώρα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button