Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Το δίλημμα για τον ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Απόλλων Σμύρνης για το ματς με τον ΟΦΗ και το ερωτηματικό είναι το πώς θα παραταχθεί σε αυτό το ματς.

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Απόλλων Σμύρνης για το ματς με τον ΟΦΗ και το ερωτηματικό είναι το πώς θα παραταχθεί σε αυτό το ματς.

Μία αλλαγή δεδομένα θα πρέπει να γίνει λόγω του τραυματισμού του Σωτήρη Τσιλούλη. Το δίλημμα φαίνεται να αφορά στο ποιος θα καλύψει το κενό του και συγκεκριμένα το αν πρέπει να γίνει αλλαγή προσώπου ή σχηματισμού. Ο Απόλλων Σμύρνης φέτος, άλλωστε, έχει παραταχθεί με διάφορα συστήματα.

Ο Μάκης Χάβος στα δύο ματς που έκατσε στον πάγκο της ομάδας, το συνέχισε αυτό. Στο πρώτο επέλεξε το 4-2-3-1, το οποίο γενικά χρησιμοποιεί στις ομάδες του, ενώ στο δεύτερο το 4-3-3. Δεν θα προκαλέσει εντύπωση το να μη δούμε κανένα από τα δύο στο ματς με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στη Ριζούπολη για να μπορέσουν κλειδώσουν από τώρα την υπόθεση της παραμονής και να καταφέρουν στη συνέχεια να δουν και κάποια πράγματα εν όψει της νέας σεζόν. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να αξιολογηθούν από τον νέο τεχνικό και αυτό αφορά και κάποιους νεαρούς που δείχνουν καλά στοιχεία και δεν είχαν ευκαιρίες έως τώρα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button