Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διαιτησία: Ορισμοί Super League με… ορθή επανάληψη!

«Τράμπες» λόγω διαρροής στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League από τον Μαρκ Κλάντεμπεργκ.

«Τράμπες» λόγω διαρροής στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League από τον Μαρκ Κλάντεμπεργκ.

Διαιτησία: Σε αλλαγές της τελευταίας στιγμής προχώρησε η ΚΕΔ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μετά την διαρροή ορισμού σε παιχνίδι των πλέι οφ της Super League. Κάποιοι από την διαιτητική ομάδα που είχε αρχικά οριστεί, έμειναν εν τέλει στο ματς αλλά σε άλλο… πόστο, άλλοι «απορροφήθηκαν» σε άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το τριήμερο και ορισμένοι έμειναν τελείως εκτός ορισμών!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει στο περιβάλλον του, δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και σκέφτεται να τους καλέσει όλους στο γραφείο του για να τους μιλήσει. Υπήρχε η σκέψη να σταλεί mail, αλλά ο Άγγλος θεώρησε δεδομένη τη διαρροή στα ΜΜΕ και δεν το προχώρησε.

Στη συγκεκριμένη κίνηση πάντως ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας έκανε ένα… φάουλ. Με την απόφαση του κάποιοι να τεθούν εκτός ορισμού, δείχνει οτι τους «φωτογραφίζει» για την διαρροή. Σε τέτοιες περιπτώσεις ή φεύγουν όλοι ή μένουν όλοι.

Για να αποδοθούν και τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ο Κλάτενμπεργκ προσπαθεί να μειώσει την έλευση των ξένων διαιτητών, αλλά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις. Ας όψεται ο προκάτοχος του, Μέλο Περέιρα που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button