Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

O Jarred Brooks βγάζει τον εαυτό του ΚΟ μετά από slam στο UFC Utica (viv)

Ο αγώνας μεταξύ του Jarred Brooks και του Jose Torres ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον πρώτο αφού ξεκίνησε τον αγώνα αποφασιστικά και κατάφερε να ζαλίσει φανερά τον αντίπαλό του μετά από ένα βαρύ spinning backfist..

O Brooks ακολούθησε με front headlock και πέρασε αρκετά γόνατα στο σώμα του Τorres ενώ βρήκε στόχο και με ένα ακόμα στο κεφάλι του αντιπάλου του.

Ο Torres κατάφερε να απομακρυνθεί πριν δεχτεί ένα ακόμα spinning backfist. O Brooks τελείωσε τον γύρο με ένα double leg takedown και πήρε την πλάτη του αντιπάλου του αλλά δεν κατάφερε να περάσει το χέρι του κάτω από τον λαιμό του Torres και να ολοκληρώσει το RNC που επιχείρησε.

Στον δεύτερο γύρο, ο Brooks συνέχισε να ψάχνει την ευκαιρία να χτυπήσει με spinning back fist αλλά δέχτηκε ένα takedown μέσα στο πρώτο λεπτό.

Ο Brooks κατάφερε να σηκωθεί και στην συνέχεια επιχείρησε και πήρε ένα double leg, σηκώνοντας τον αντίπαλό του πάνω από τον ώμο του.

Ο Brooks επιχείρησε κάτι που έμοιαζε με reverse slam και προσγειώθηκε με το κεφάλι του στο καναβάτσο, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις αισθήσεις του. Ο Torres ακολούθησε με κοντινό gnp προτού ο διαιτητής διακόψει τον αγώνα.

https://youtu.be/_Ceon2u78NU

πηγή: prizefighting

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button