Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ντε Ρόσι: Στο νοσοκομείο με δυσκολία στην αναπνοή λόγω κορονοϊού

Η θητεία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην εθνική Ιταλίας δεν άρχισε καλά και τελικά χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Η θητεία του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην εθνική Ιταλίας δεν άρχισε καλά και τελικά χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης με αναπνευστικά προβλήματα, έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό εδώ και μία εβδομάδα.

Ο 37χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε ντεμπούτο με το… αριστερό ως συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η εθνική Ιταλίας νίκησε, αλλά ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, για να ακολουθήσουν και αρκετοί παίκτες. Επί μία εβδομάδα ο Ντε Ρόσι ήταν σε απομόνωση στο σπίτι του αλλά η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.

Αντιθέτως, σύμφωνα με ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας πνευμονία. Αυτό δεν το επιβεβαιώνουν τα αθλητικά Μέσα, τα οποία κάνουν λόγο για δυσκολίες στην αναπνοή. Ημερομηνία για εξιτήριο, πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί, με τους Ιταλούς να γράφουν πως η κατάστασή του είναι καλή, σταθερή και θα παρακολουθείται καθημερινά.

Όλα αυτά άρχισαν μετά τα παιχνίδια της Ιταλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι υπήρχαν κρούσματα στο τιμ του Μαντσίνι. Αμέσως επικράτησε ανησυχία για τους ποδοσφαιριστές και δικαίως, αφού ακολούθησαν τα υπόλοιπα κρούσματα: Λεονάρντο Μπονούτσι, Αλεσάντρο Φλορέντσι, Μάρκο Βεράτι, Βιντσέντσο Γκρίφο, Αλέσιο Κράνιο, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, Σαλβατόρε Σιρίγκου.

Απαντες μπήκαν αμέσως σε απομόνωση και η υγεία τους προφανώς είναι καλά, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο. Οπως καλή είναι και η κατάσταση του Ντε Ρόσι, αν και κρίθηκε προτιμότερο να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ρώμης.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button