Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και φαβορί για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Παναθηναϊκός έχει μπει γερά στο κόλπο για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ και φαίνεται πως έχει και το προβάδισμα!

Ανατροπή! Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται πιο κοντά στην απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που υποβιβάστηκε στην Championship, το βλέπει ζεστά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το ««τριφύλλι» φαντάζει ως η επικρατέστερη εν ελλάδι ομάδα για να πάρει την υπογραφή του.

Αν και η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί αρκετά με την περίπτωση του και το περασμενο καλοκαίρι και έδειχνε φαβορί για την απόκτηση του, τα δεδομένα το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως άλλαξαν αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Παναθηναϊκός που επίσης κατόπιν εντολής Γιάννη Αλαφούζου, ψάχνει Έλληνες ποδοσφαιριστές, έχει προσεγγίσει τον 31χρονο ακραίο αμυντικό έχοντας καταθέσει στον εκπρόσωπο του μια άκρως δελεαστική πρόταση για να τον ντύσει στα πράσινα την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο. Κοντά στα 800 χιλιάρικα τον χρόνο!

Αμφότερες οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό, αλλά είναι σίγουρο οτι ο Παναθηναϊκός πάει για τη ρελάνς με τον Τζόρτζ Μπάλντοκ, ο οποίος μέχρι πρότινος έδειχνε να κλείνει το μάτι στην ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει την μεταγραφή Μπάλντοκ, είναι δεδομένο οτι δεν υπάρχει χώρος στο πράσινο ρόστερ και για τον Κώτσιρα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και για τον Βαγιαννιδη!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button