Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δημήτρης Μελισσανίδης: Μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ με το 80,74%!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε στα χέρια του και τυπικά την ΠΑΕ ΑΕΚ και είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της με ποσοστό 80,74%!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε στα χέρια του και τυπικά την ΠΑΕ ΑΕΚ και είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της με ποσοστό 80,74%!

Σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη, πέρασε από χθες Παρασκευή(9/4) η ΠΑΕ ΑΕΚ! Όπως αποκαλύπτει η εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Αετός», στο πρώτο της φύλλο που κυκλοφορεί σήμερα (10/4), από χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι και τυπικά το αφεντικό της «κιτρινόμαυρης« εταιρείας. Στην εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μελισσανίδη, περνάει το 80,74% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία μέχρι σήμερα μεγαλομέτοχος ήταν το σωματείο «Ένωση Φίλων ΑΕΚ».

Η απόφαση πάρθηκε σε Γενική Συνέλευση που έγινε χθες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε πλέον το δικαίωμα για να συνδεθεί μετοχικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ, από την στιγμή που στις αρχές του 2019 είχε νομοθετηθεί το δικαίωμα κατοχής μετοχικού ποσοστού σε αθλητική ανώνυμη εταιρεία, εφόσον το μετοχικό ποσοστό με το οποίο συνδέεται κάποιος με στοιχηματική εταιρεία, δεν ξεπερνά το 15%. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την ΑΕΚ και την συνέχεια της πορείας της οικογένειας Μελισσανίδη στην Ένωση. Από το 2013 μέχρι σήμερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ναι μεν ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, αλλά σίγουρα η σχέση γίνεται πλέον «μπετόν».

Το θέμα δεσπόζει στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Αετός», που έχει κληρονομήσει το όνομα του ιστορικού «Ευαγγελίου» των οπαδών της ΑΕΚ επί δεκαετίες και κυκλοφορεί σήμερα το πρώτο της φύλλο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button