Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έπιασε δουλειά εν όψεις Λαμίας ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Μετά από τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, έρχεται τη Δευτέρα μία εντελώς διαφορετική αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Λαμία.

Μετά από τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, έρχεται τη Δευτέρα μία εντελώς διαφορετική αναμέτρηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Λαμία.

Μετά τον Ολυμπιακό μια τελείως διαφορετική αγωνιστική πρόκληση έχει μπροστά του ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και από την πιο δυνατή ομάδα της Ελλάδας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν ευκολότερο μεν αντίπαλο όπως η Λαμία, η οποία όμως είναι από τις ομάδες που μέσα στο 2021 κάνει εξαιρετική πορεία σε επίπεδο αποτελεσμάτων.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μία καταδικασμένη σε υποβιβασμό Λαμία τον Ιανουάριο, αλλά 3 μήνες μετά κατάφερε με τη μεταγραφική ενίσχυση και τη συνέπεια στην κατάκτηση αποτελεσμάτων να πάρει τους βαθμούς που έπρεπε και πλέον η ομάδα του φαίνεται να είναι κοντά στην παραμονή της.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν πιάσει ήδη δουλειά για τον αγώνα της Δευτέρας (19:30), με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει τα γνωστά προβλήματα. Το πρώτο έχει να κάνει με τον Κρίζμαν που κάνει ατομικό πρόγραμμα και το δεύτερο με τον Σιόντη, ο οποίος γι’ άλλες 5 εβδομάδες θα είναι με πατερίτσες και μετά θα ξεκινήσει σιγά-σιγά ενδυνάμωση στο πόδι του. Θυμίζουμε ότι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση πριν μία εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν κανονικά στο Πανηπειρωτικό και μετά την προθέρμανση χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο αποτελούταν από τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση, αγωνιστικά παιχνίδια 6 εναντίον 2, ποδοτένις και ένα αερόβιο κομμάτι.

Στο δεύτερο γκρουπ δούλεψαν οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν την Τετάρτη και οι οποίοι έκαναν αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής, παιχνίδια κατοχής μπάλας με τρανζίσιον και παιχνίδι 5 εναντίον 5, συν 1 που εναλλασσόταν στις ομάδες.

Η προετοιμασία για τη Λαμία συνεχίζεται αύριο Σάββατο στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.

πηγή:  super-fm.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button