Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

AS: «Πολλές ισπανικές ομάδες κοιτάζουν τον Χουάνκαρ»

Σειρήνες επαναπατρισμού για τον 34χρονο αριστερό μπακ του Τριφυλλιού, που στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Ο Χουάνκαρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό κι όπως αναφέρει η «AS» υπάρχουν αρκετές ισπανικές ομάδες που τον έχουν στην ατζέντα τους.

Σειρήνες επαναπατρισμού για τον 34χρονο αριστερό μπακ του Τριφυλλιού, που στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τους Πράσινους.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας τους, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι της Ισπανίας που καλοβλέπουν την περίπτωσή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “AS”.

Ανάμεσά τους είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, 15η στην Primer Division και η Λεγανές, πρωτοπόρος στη Segunda Division, ενώ σημειώνεται πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο υπήρξε ενδιαφέρον και από την Μπέτις, η οποία μάλιστα εμφανίζεται να έκανε προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

«Η μεγάλη εμπειρία του στη La Liga και το γεγονός ότι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος, καθιστούν την επιλογή του ελκυστική», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Ο ελληνικός συλλογος έχει δείξει τη διάθεση να συνεχίσει να υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αποκλείει κανένα σενάριο μέχρι σήμερα, αλλά θα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος αν είχε ξανά μία ευκαιρία στο ισπανικό ποδόσφαιρο και βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει», καταλήγει.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button