Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πρώτο τρίποντο για τη Λεβερκούζεν(vid)

Μετά από τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η Λεβερκούζεν νίκησε, 1-0, τη Μάιντς.

BUNDESLIGA- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΪΝΤΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: BAY ARENA

Την πρώτη της νίκη στην εφετινή Bundesliga πανηγύρισε η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία κατάφερε, μετά από τρεις σερί ήττες, να επικρατήσει 1-0 της Μάιντς και να ξεκολλήσει από τους μηδέν βαθμούς. Για τη Μάιντς, η ήττα αυτή σήμανε και το τέλος του αήττητού της.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, ποιοτικά, και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο καταγράφηκαν σημαντικές στιγμές όπως αυτή του Κορ, ο οποίος στο 38ο λεπτό νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Μάιντς, Μίλερ, και δεν κατάφερε να βάλει μπροστά τη Λεβερκούζεν στο σκορ. Μάλιστα, στη τελευταία φάση του ημιχρόνου λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να το πληρώσουν, όταν η Μάιντς έχασε διπλή ευκαιρία με τον Οζτουνάλι και τον Μπούρκαρντ να μην μπορούν να νικήσουν τον Χραντέτσκι.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ακυρώθηκε, σωστά, γκολ της Μάιντς, με χρήση του VAR, καθώς ο Κουάισον χρησιμοποίησε τα χέρια, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το σοβαρό λάθος του Τα. Η Μάιντς είχε μπει πιο δυνατά στην επανάληψη, αλλά το γκολ το έβαλε η Λεβερκούζεν στο 62ο λεπτό. Από το λάθος του Μαρτίν, η μπάλα έφτασε στον Μπραντ, έβγαλε τη σέντρα και ο Χάβερτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα η Μάιντς έδειξε να μη πιστεύει στην ισοφάριση, απείλησε μόνο με τον Μπακού στις καθυστερήσεις και τελικά η Λεβερκούζεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Βάιζερ, Τα, Λ. Μπέντερ (72′ Φόλαντ), Ουέντελ, Σ. Μπέντερ, Κορ, Μπέιλι (83′ Ταλίν), Χάβερτς, Μπραντ (74′ Παουλίνιο), Αλάριο

ΜΑΪΝΤΣ: Μίλερ, Μπροζίνσκι, Μπελ, Νιακατέ, Μάρτιν, Γκμπαμέν, Μπακού, Κούντε (76′ Ούτζα), Οζτουνάλι, Ματετά, Μπούρκαρντ (46′ Κουάισον)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button