Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ «μονομαχούν» για τον Τόμας Βάτσλικ! (vid)

Η αναγκαιότητα για την απόκτηση ενός βασικού Νο1 την επόμενη σεζόν είναι εξόφθαλμη σε αμφότερες τις περιπτώσεις και κάπου εκεί μπαίνει στο… παιχνίδι ο Τόμας Βάτσλικ.

Ο ένας (ΠΑΟΚ) δεν έχει καν τεχνικό διευθυντή και το μέλλον του προπονητή του αβέβαιο! Η άλλη (ΑΕΚ) είναι σε καθεστώς αγωνιστικής αποσύνθεσης και de facto θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Αφήστε που υπάρχει και η εκκρεμότητα της μεταξύ τους ρεβάνς στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ε, και; Η αναγκαιότητα για την απόκτηση ενός βασικού Νο1 την επόμενη σεζόν είναι εξόφθαλμη σε αμφότερες τις περιπτώσεις και κάπου εκεί μπαίνει στο… παιχνίδι ο Τόμας Βάτσλικ.

Ο ΠΑΟΚ εδώ και μία διετία ταλαιπωρείται για να εντοπίσει ασφάλεια κάτω από τα δοκάρια του ανάμεσα στον Ζίβκοβιτς και τον Πασχαλάκη και η ΑΕΚ φέτος μετάνιωσε σε κάποιο βαθμό που «επένδυσε» στο δίδυμο των Αθανασιάδη, Τσιντώντα (σ.σ.: ειδικά για τον δεύτερο). Οπότε, ήδη το casting έχει ξεκινήσει! Η πληροφόρηση που μας ήρθε στα αυτιά από την Ισπανία είναι πως οι δύο «Δικέφαλοι» έχουν «λοκάρει» το ίδιο όνομα: Τόμας Βάτσλικ!

Εδώ και 3 χρόνια στην Σεβίλλη, με 93 ματς στις πλάτες του και με το συμβόλαιό του να εκπνέει τον Ιούνιο. Έχει ήδη ενημερωθεί από την ισπανική ομάδα πως ΔΕΝ πρόκειται να ανανεωθεί.

Στα 32 του, ο Τσέχος Νο1, φαντάζει ένα έτοιμο project για να ηγηθεί της άμυνας. Το κασέ του δύσκολα να πέσει κάτω από το 1 μύριο και σε συνδυασμό με τον ανταγωνισμό της πιάτσας καθιστά δύσκολη το operation της απόκτησής του από τα δύο ελληνικά club.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που είναι ο εν δυνάμει βασικός τερματοφύλακας στην εθνική Τσεχίας και ο ατζέντης του δεν διακρίνεται από μία πρεμούρα για να «κλείσει» το deal!

Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες είναι διατεθειμένες να ρίξουν στο τραπέζι 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας για να «ψήσουν» τον Βάτσλικ στο κομμάτι της απόφασης. Οσονούπω, τα νεότερα…

Up

Ο 32χρονος Τσέχος Νο1 είναι βασικός στην εθνική της χώρας του και φέτος έπαιξε σε 7 αγώνες.

Down!

Ο Βάτσλικ στην 3ετία του στην Σεβίλλη κάθισε 93 φορές κάτω από τα δοκάρια της.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button