Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Παρέα με τα φαβορί!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχηματικού κουπονιού! Ακόμα ένα Σάββατο που ολοκληρώθηκε ομαλά και φυσιολογικά για το κουπόνι μας χθες και δεν είχαμε τις εκπλήξεις που θα περίμενε κανείς ούτε όμως και θεαματικά παιχνίδια.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχηματικού κουπονιού! Ακόμα ένα Σάββατο που ολοκληρώθηκε ομαλά και φυσιολογικά για το κουπόνι μας χθες και δεν είχαμε τις εκπλήξεις που θα περίμενε κανείς ούτε όμως και θεαματικά παιχνίδια.

Οι ομάδες που όφειλαν να κερδίσουν, κέρδισαν, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η κούραση θα κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή, τα συμφέροντα επίσης, συν τοις άλλοις και οι ανανεώσεις στην ενδεκάδα από τον εκάστοτε προπονητή είναι στοιχεία που σίγουρα θα παίξουν τον ρόλο τους στο μέλλον και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σήμερα, Κυριακή, θα κινηθούμε έξυπνα, θα χτυπήσουμε σε ομάδες που δεν έχουν υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και έχουν φόρμα. Θα έχουμε επιλογές από Τουρκία, Αγγλία και Ελλάδα καθώς εκεί υπάρχει ντέρμπι. Πάμε να δούμε την ανάλυση για κάθε παιχνίδι: 

Αλάνιασπορ-Γκοζτέπε (15:30): 

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι από την Τουρκία. Ένα πολύ δύσκολο σε προβλέψεις πρωτάθλημα, ταλαιπωρημένο από πολλά σκάνδαλα, αφαιρέσεις βαθμών και τιμωρίες. Έχουμε δει πολλά είναι η αλήθεια και πόσα ακόμα θα δούμε. Σήμερα έχουμε εντοπίσει μια καλή περίπτωση, μια ευκαιρία και αυτή είναι η Αλάνιασπορ. Η ομάδα με τους δύο Έλληνες και τους πολλούς ευρωπαίους παίκτες έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, είναι 6η και διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει συνέχεια και με μεγάλη ευκολία ενώ εντός έδρας είναι φοβερά δυνατή  χωρίς ήττα! Η Γκοζτέπε από την άλλη είναι κακή φέτος. Βρίσκεται στην 12η θέση και απέχει μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δυσκολεύεται φοβερά στο γκολ. Δεν έχει φαντασία, δεν παίζει σωστά και δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Προσωπικά, βλέπω εύκολα ή δύσκολα επικράτηση της Αλάνιασπορ. 1 στο 1.67 (Betshop). 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ (18:30): 

Πηγαίνουμε στην Αγγλία και στο άκρως ενδιαφέρον ματς της εξαιρετικής φέτος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είναι νεοφερμένη από την Τσάμπιονσιπ και βρίσκεται πάνω από την σημερινή της αντίπαλο, Μάντσεστερ, κατά ένα βαθμό. Η Σέφιλντ είναι πολύ δυνατή φέτος και στοχεύει μάλλον σε μια ευρωπαϊκή θέση παρά στην σωτηρία της έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Εντός έδρας είναι καταπληκτική. Δυσκόλεψε πολύ την Λίβερπουλ, έχασε από Λέστερ και Σαουθάμπτον αλλά κέρδισε Μπέρνλι, Άρσεναλ, Μπλάκμπερν, Πάλας κ.λπ. Μάλιστα είναι ομάδα του under και προσέχει πολύ την άμυνά της. Είναι φορμαρισμένη και έχει πλάνο στο παιχνίδι της. Η Μάνστεστερ βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας η ομάδα του Σόλσκιερ, που ήταν να απολυθεί αλλά τελικά έμεινε, βρίσκεται στην 10η θέση ένα βαθμό πίσω από την Σέφιλντ. Δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει εναλλακτικές και δείχνει μονοδιάστατη. Μέσα σε τέτοιες έδρες συνήθως υποφέρει. Κέρδισε σε Νόριτς και Τσέλσι κι έπειτα μόνο ήττες. Η σκληροτράχηλη Σέφιλντ δεν αστειεύεται. Πάμε μαζί της. 1Χ Δ στο 1.73 (Betshop). 

AEK-Άρης (19:30): 

Να ξεπλύνει την ντροπή και την ήττας της από τον Παναθηναϊκό, ιδίως μετά από τέτοια ανατροπή θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα τον Άρη στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Άρης σκοράρει στα μισά εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα, δεν έχει καλή εικόνα ενώ αντιμετωπίζει και διοικητικά-αγωνιστικά προβλήματα. Η ΑΕΚ που σκοράρει εύκολα, είναι δυνατή εντός, καλύτερη ομάδα και πιο πλήρης. Την στηρίζω. 1 στο 1.57 (Betshop). 

Μπείτε καθημερινά από νωρίς το πρωι στο site του Sportbet για να διαβάσετε τις αναλύσεις και προγνωστικά ημέρας αλλά και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στο online στοίχημα και τις στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως η Betshop από την ομάδα του Sportbet. Καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης

Back to top button