Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλικό στο Οσλο με Νορβηγία (6/6) θα δώσει η εθνική ανδρών

Φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, θα δώσει στο Οσλο στις 6 Ιουνίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως προέκυψε μετά από σχετική έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, θα δώσει στο Οσλο στις 6 Ιουνίου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως προέκυψε μετά από σχετική έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα, η επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αποφάσισε την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, για την Παρασκευή 25/06/2021 και ώρα 10:00, στο ξενοδοχείο Grand Hayat, Συγγρού 115.

Επίσης, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε την ματαίωση όλων των πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ), για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ακόμη, επικύρωσε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και Α΄ Κατηγορίας Γυναικών με το επικαιροποιημένο υγεινομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ. Με την ίδια απόφαση, ανατέθηκε στους παρατηρητές των αγώνων, η αρμοδιότητα για την διενέργεια του ελέγχου, όσον αφορά στην υποβολή των μελών των αποστολών των ομάδων σε test Covid-19 και στην παραλαβή των αποτελεσμάτων της εξέτασης ενός εκάστου.

Τέλος, η επιτροπή όρισε τους προέδρους και τα μέλη όλων των διαρκών και ειδικών Επιτροπών της ομοσπονδίας, όπως αυτές προβλέπονται στο άρθρο 42 του καταστατικού της. Πρόεδροι των Επιτροπών ορίστηκαν οι:

Οικονομική Επιτροπή : Κλέαρχος Τζαφέρης

Επιτροπή Διοργανώσεων : Άγγελος Δανιήλ

Τεχνική Επιτροπή : Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου : Κυριάκος Φύτρας

Ιατρική Επιτροπή : Τάκης Καρράς

Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών : Παναγιώτης Διακοφώτης

Επιτροπή Ασφαλείας και γηπέδων : Δημοσθένης Κουπτσίδης

Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου : Θόδωρος Ζαγοράκης

Επιτροπή Εθνικών Ομάδων : Τάκης Παπαχρήστος

Επιτροπή Διαμεσολαβητών : Χρήστος Φαφούτης

Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας (ISO): Άγγελος Δανιήλ

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στην SL1 : Αστέριος Αντωνίου

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στην SL2 : Λεωνίδας Θωμαΐδης

Διαβάστε επίσης

Back to top button