Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Γκολ σε Λυών και Ανδαλουσία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Κυριακή με γεμάτο κουπόνι και σήμερα με πολλά παιχνίδια, εχθές το El Clasico είχε την σφραγίδα της Ρεάλ Μαδρίτης, στο άδειο και μικροσκοπικό “Alfredo di Stefano” πολύ άσχημο τέτοια παιχνίδια να διεξάγονται σε άδεια γήπεδα, αλλά σε αυτήν την πραγματικότητα ζούμε πλέον. Kέρδισε με 2-1  την Μπαρτσελόνα αυξάνοντας τις ελπίδες της για τίτλο στη LaLiga και μειώνοντας της πιθανότητες της Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στα play out της Super League η ΑΕΛ έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της  μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστερί, για την 3η αγωνιστική των Play Out, της Super League. Το γκολ σημείωσε ο Στίφλερ στο 41΄και η ΑΕΛ με τους τρεις βαθμούς της νίκης ξέφυγε από την τελευταία θέση στην οποία πλέον βρίσκεται ο Παναιτωλικός που ηττήθηκε με 3-1 από το Βόλο.

Με δυο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα στην Γαλλία και την Ισπανία. Στις 22:00 και τα δυο παιχνίδια σε Ligue 1 και την αναμέτρηση της Λυών με αντίπαλο την Ανζέ και στην Ισπανία η Μπέτις αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης που χρειάζεται την νίκη μετά την χθεσινή νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button