Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιμπραΐμοβιτς: Από… παρεξήγηση ήρθε η κόκκινη με την Πάρμα (vids)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Μίλαν με την Πάρμα, μια κόκκινη όμως που ήταν προϊόν παρεξήγησης μεταξύ του Σουηδού και του διαιτητή του αγώνα!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Μίλαν με την Πάρμα, μια κόκκινη όμως που ήταν προϊόν παρεξήγησης μεταξύ του Σουηδού και του διαιτητή του αγώνα!

Ιμπραΐμοβιτς: Η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Πάρμα με 1-3, με τον Σουηδό σταρ των Μιλανέζων να αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας μιας παρεξήγησης των λεγομένων του από τον διαιτητή της αναμέτρησης!

Από μία μεγάλη παρεξήγηση, φαίνεται πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποβλήθηκε από το ματς με την Πάρμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, Στέφανο Πιόλι.

Η Μίλαν κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Πάρμα (1-3) παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 60ό λεπτό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής του, Στέφανο Πιόλι, ο Σουηδός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από μία μεγάλη παρεξήγηση, μιας ο ρέφερι δεν άκουσε καλά.

«Είχα μια κουβέντα με τον Ζλάταν. Μου είπε ότι συζήτησε με τον διαιτητή για ένα διάστημα και ότι δεν τον έβρισε ούτε τον πρόσβαλε. Η τελευταία φράση που είπε ο Ίμπρα στον διαιτητή θα ήταν η εξής (αν την έλεγε ολόκληρη) “ώστε πραγματικά δεν νοιάζεσαι γι’ αυτά που σου λέω”», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πιόλι.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο διαιτητής φαίνεται να άκουσε ο διαιτητής την φράση «είσαι μπ@@@@@δος» από το στόμα του Ζλάταν.

Μίλαν: Συμφωνία με Ιμπραΐμοβιτς για ανανέωση!

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και από ότι φαίνεται υπάρχει συμφωνία ανάμεσα ανάμεσα στους Μιλανέζους και τον Μίνο Ραϊόλα… ενώ να θυμίσουμε ότι ο Πάολο Μαλντίνι με δηλώσεις του, είχε αποκαλύψει πως επιθυμία των «ροσονέρι» είναι να παραμείνει ο Σουηδός σταρ και τη νέα σεζόν, τονίζοντας βέβαια πως ο Ζλάταν θα πάρει την απόφασή του, την τελευταία στιγμή.

Σημειώνεται πως ο Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, χωρίς μείωση των αποδοχών του, επομένως θα συνεχίσει να λαμβάνει έξι εκατ. ευρώ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button