ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λάζαρ Ρόμανιτς και Φάνης Τζανδάρης σχολιάζουν το Γιάννινα – Λαμία! (vid)

Στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (12/4) η 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (12/4) η 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αναζητήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο κοντά στην παραμονή.

Σε αυτή τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με ελλείψεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Πάντως ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, θέλει να δει τους παίκτες του να επιστρέφουν στις καλές εμφανίσεις προκειμένου να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Βόλο.

Η Λαμία με 27 βαθμούς, εξακολουθεί να ορίζει την τύχη της. Μετά τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής έχει από κάτω της τον ΟΦΗ με τρεις πόντους διαφορά, τη Λάρισα με τέσσερις και τον ουραγό Παναιτωλικό με 6.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νιώθει ασφαλής στο μίνι πρωτάθλημα για την παραμονή. Με 34 βαθμούς είναι μακριά από σενάρια υποβιβασμού. Η ομάδα της Ηπείρου την προηγούμενη Τετάρτη φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 2-1.

Για την αναμέτρηση μίλησαν στον αθλητικό συντάκτη του STAR Κεντρικής Ελλάδας, Γιάννη Τσιάντη, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία. Ο Φάνης Τζανδάρης και ο Λάζαρ Ρόμανιτς.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις τους:

Διαβάστε επίσης

Back to top button