ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία : Ανεβαίνει ο πήχης με ηχηρές και ουσιαστικές μεταγραφές – την Πέμπτη (06/07) η “πρώτη”, “χτίζεται” στην Ολλανδία!

Ο ΠΑΣ Λαμία έκλεισε την προηγούμενη – ιδιαίτερα αγχωτική- αγωνιστική περίοδο με επιτυχία. Παρότι όλοι πόνταραν εναντίον του αναφορικά με την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να παραμείνει στην σούπερ Λίγκα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Ο ΠΑΣ Λαμία έκλεισε την προηγούμενη – ιδιαίτερα αγχωτική- αγωνιστική περίοδο με επιτυχία. Παρότι όλοι πόνταραν εναντίον του αναφορικά με την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, κατάφερε να παραμείνει στην σούπερ Λίγκα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.

Μέσα από τις δυσκολίες γίνεσαι πιο δυνατός και στον ΠΑΣ Λαμία το γνωρίζουν καλα βάζοντας πλώρη για μια νέα χρονιά με διαφορετική… ρότα. Για μια πορεία πολύ πιο άνετη και σαφώς πιο ανταγωνιστική που θα ανεβάσει τον πήχη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο Λεωνίδας Βόκολος έχει συμφωνήσει με τους κυανόλευκους και θα καθίσει στον πάγκο τους και την επόμενη περίοδο.

Η διοίκηση του συλλόγου αποτυπώνει έμπρακτα με το συγκεκριμένο τρόπο ότι πιστεύει στο πρόσωπο του 52χρονου τεχνικού που κατάφερε να κάνει το σχεδόν αδύνατο, δυνατό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr το αγωνιστικό μπάτζετ του συλλόγου αναμένεται να είναι αυξημένο κατά 30-40% τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον πήχη να μπαίνει ακόμη υψηλότερα αναφορικά με τα αγωνιστικά θέλω του ΠΑΣ Λαμία.

Αυτό δεν συνεπάγεται ότι θα γίνουν κινήσεις βεβιασμένες αλλά με σύνεση και ιδιαίτερα φίλτρα για να μη δαπανηθούν χρήματα τα οποία δεν θα πιάσουν τόπο όπως έγινε ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Ο Λεωνίδας Βοκολος με τους συνεργάτες του, έχουν τον πρώτο λόγο και ήδη έχουν προτείνει ποδοσφαιριστές στις θέσεις που κρίνουν ότι χρειάζεται εμείς και σε ομάδα στη διοίκηση προκειμένου να προχωρήσει τις κινήσεις.

Τι παίκτες θα αποκτηθούν

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η Λαμία αναμένεται να αποκτήσει -για το βασικό της σχήμα – έναν φορ, ίσως και δεύτερο, δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς (όπου θα δωθούν συμβόλαια περίπου 250.000 ευρώ ετησίως), δύο αμυντικά χαφ και σίγουρα έναν αριστερό οπισθοφύλακα.

Συν τις άλλοις ο Πίτι έχει ήδη προτείνει μια λίστα σχεδόν δέκα ποδοσφαιριστων που “πατάνε” στα θέλω του προπονητή της ομάδας από την Ιβηρική χερσόνησο αλλά και τη λατινική Αμερική και εξετάζονται.

Βάση των ίδιων πληροφοριών οι επαφές που γίνονται με τους υποψηφίους ποδοσφαιριστές προς απόκτηση, μένουν ως επτασφράγιστο μυστικό μιας και ο ΠΑΣ δεν είναι διατεθειμένος να “κάψει” τις προσπάθειες του για τις καλύτερες δυνατές προσθήκες μπαίνοντας σε διαδικασία πληστηριασμων.

Την Πέμπτη η “πρώτη” – Στην Ολλανδία θα χτιστεί ο νέος ΠΑΣ

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου θα γίνει στις 5/7 και στις 17 του ίδιου μήνα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του συλλόγου για το Άλκμααρ της Ολλανδίας όπου θα μείνει μέχρι και τις 30/07.

Εκεί θα μείνει στο ξενοδοχείο «Fallon» το οποίο είναι γνωστό και η «ξενοδοχείο-φυλακή», όπου είχε μείνει πέρσι η ΑΕΚ για την καλοκαιρινή της προετοιμασία. Εκεί μπήκαν και οι βάσεις της Ένωσης για την κατάκτηση του νταμπλ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button