FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλη η αλήθεια για τον Βάντερσον!

Ο Βάντερσον έμεινε και πάλι εκτός της αποστολής που επέλεξε ο Μπάμπης Τεννές για το ματς με την ΑΕΛ, την ίδια ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του πληθαίνουν και αυξάνονται καθημερινά.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει τεθεί στο περιθώριο της ομάδας μετά από απόφαση του τεχνικού και διοικητικού επιτελείου ενώ οι σχέσεις του με την ΠΑΕ δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο, επισημαίνουν πηγές που κινούνται κοντά στην ομάδα και τον παίκτη.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε λίγο πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, τότε που έσκασε στον λαμιώτικο κόσμο σαν βόμβα, η είδηση ότι ο Βάντερσον αποκλείεται από την αποστολή και δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Τεννέ.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανέφερε πως ο παίκτης υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ κάποιοι κύκλοι διέρρεαν πως υπήρξαν στιγμές έντασης με συμπαίκτη του και άλλοι, δεν δίσταζαν να μιλάνε ακόμα και για περιστατικό χειροδικίας!

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και είναι ψεύδη που διαρρέονται με σκοπό να θολώσουν τα νερά. Ο Βραζιλιάνος, λένε άτομα του περιβάλλοντός του, είχε απλώς μια συζήτηση με τον Μπλάζιτς σε ήρεμο κλίμα, όπου του έκανε την παραίνεση να μην αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.

Ήταν μια συζήτηση ανάμεσα σε δυο συμπαίκτες για την τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και τίποτα παραπάνω, λένε όσοι γνωρίζουν τον νεαρό Βραζιλιάνο. Ωστόσο αυτό το περιστατικό, αλλά και οι διαστάσεις που πήρε από κάποιους “καλοθελητές”, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.

Ο Βάντερσον έχει διάφορα ζητήματα με την όλη κατάσταση που έχει εδραιωθεί και περιμένει από την ΠΑΕ αλλά και το προπονητικό επιτελείο να τα λύσουν, προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στις σχέσεις τους.

Δεν του αρέσει η θέση στην οποία αγωνίζεται καθώς θεωρεί πως δεν του ταιριάζει και δεν προωθεί το προσωπικό αγωνιστικό του στυλ. Έτσι και ο ίδιος ζημιώνεται αλλά και η ομάδα, που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τα προσόντα του.

«Εγώ βοήθησα την ομάδα να ανεβεί, παλεύω για εκείνη, αλλά αυτό δεν αναγνωρίζεται», φέρεται να είπε ο παίκτης στο  διοικητικό περιβάλλον, μετά την επιβολή της τιμωρίας του. Όλα αυτά τα εξήγησε και ο ίδιος ο Βάντερσον σε συνάντηση που είχε με τους υψηλά ιστάμενους της διοίκησης αλλά και του προπονητικού επιτελείου.

Αυτή η δυσαρέσκεια δηλαδή, δεν εκδηλώνεται στα κρυφά ή μόνο μέσω του Facebook και των social media, αλλά έχει εκφραστεί και επισήμως μπροστά στους διοικούντες του συλλόγου. Προς το παρόν βέβαια δεν θα αλλάξει κάτι.

Ο παίκτης θα συνεχίσει να βρίσκεται εκτός της ομάδας και ίσως κατά τη διάρκεια των γιορτών και μετά τη διακοπή να επανεξεταστεί το ζήτημα του και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η αξία του Βάντερσον δεν αμφισβητείται. Ούτε από τους διοικούντες ούτε από τον προπονητή που ξέρουν ότι αν αποδώσει στο 100% των ικανοτήτων του, τότε μπορεί να κάνει τη διαφορά για μια ομάδα όπως η Λαμία. Έχει πολλά προσόντα και έχει αποδείξει πως όταν η μπάλα καίει, αυτός δεν φοβάται να δηλώσει παρών…

Ωστόσο, η κατάσταση δεν έχει φτάσει μέχρι εδώ για αγωνιστικούς λόγους…Ούτε ήταν ποτέ αυτό το ζήτημα. Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η λύση που θα επιλέξουν οι δυο πλευρές, σε ότι αφορά τη συνέχεια (ή μη) της συνεργασίας τους. Και αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε στο προσεχές μέλλον…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button