Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Σκοράρει «κατά ριπάς» ο Ροτζέριο Τουράμ! (vid)

Τον καλό του εαυτό έχει βρει στην Τούζλασπορ, ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Ροτζέριο Τουράμ.

Τον καλό του εαυτό έχει βρει στην Τούζλασπορ, ο πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Ροτζέριο Τουράμ.

Έφυγε από τον ΠΑΣ Λαμία έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ σε 16 συμμετοχές, παίρνοντας μεταγραφή στην Κόνιασπορ. Ο λόγος για τον Ροτζέριο Τουράμ ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάδα και τη Λαμία στις 14 Γενάρη του 2020 για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από το Ικόνιο.

Στην Κόνιασπορ δεν κατάφερε να δείξει την αξία του, παίζοντας 16 αγώνες, έχοντας μόλις 1 γκολ. Όμως, από τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Βραζιλιάνος φορ αγωνίζεται στην Τούζλασπορ με την οποία πραγματικά σκοράρει «κατά ριπάς».

Ο 30χρονος σέντερ φορ, έχει αγωνιστεί έως τώρα σε 28 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και μετρά 11 γκολ και 2 ασίστ. Εκτός ότι είχε σκοράρει και στο ντεμπούτο του στην 2η κατηγορία της Τουρκίας στον αγώνα με την Menemen Spor (νίκη 5-2 για την Τούζλα), ο Τουράμ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Το σερί αυτό το πέτυχε στην ήττα με 3-1 από την Adana Demirspor και στις δύο συνεχόμενες νίκες επί της A. Keciörengücü με 1-0 και επί της Eskisehirspor με 0-2.

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας σκόραρε και στο τελευταίο ματς της ομάδας του, όπου ηττήθηκε τελικά με 2-1 από την Istanbulspor.

Διαβάστε επίσης

Back to top button