ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γιάννινα – Λαμία: Facts and Figures από τη «μάχη» των ΠΑΣ! (pics)

Ποια ομάδα από τις δύο έχει μεγαλύτερο μπάτζετ; Πόσους διεθνείς έχει η Λαμία και πόσους τα Γιάννινα; Για δείτε τα facts and figures.

Ποια ομάδα από τις δύο έχει μεγαλύτερο μπάτζετ; Πόσους διεθνείς έχει η Λαμία και πόσους τα Γιάννινα; Για δείτε τα facts and figures.

Το ματς της Λαμίας με τα Γιάννινα και εμείς σας κρατάμε «ζεστούς» με αφιερώματα που αφορούν τις δύο ομάδες.

Μετά από την προϊστορία των ομάδων πάμε να δούμε τα facts and figures, με total market value, μέσο όρο ηλικίας των ρόστερ και άλλα πολλά.

Ξεκινάμε:

Στη «μάχη» του total market value νικητής βγαίνει ο ΠΑΣ Λαμία με 7.75 εκατ. € έναντι 6.65 εκατ. που έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο market value παρόλο αυτά πιο ψηλά βρίσκονται τα Ιωάννινα με 246χιλ€, ενώ η Λαμία έχει 215χιλ€.

Γηραιότερο το ρόστερ των φιλοξενούμενων, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας της Λαμίας είναι τα 27,4 χρόνια. Από την άλλη το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα ο μέσος όρος να φτάνει τα 25,7 χρόνια.

Δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές έχει στο ρόστερ της η Λαμία μετά τις τελευταίε κλήσεις, ενώ ο ΠΑΣ έχει μόλις 1. Από την άλλη και όσο αφορά τις μικρές ηλικίες οι δύο ομάδες έχουν από 2 διεθνείς παίκτες.

Το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 9 είναι ξένοι. Από την άλλη η Λαμία έχει 36 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και οι 15 από αυτούς είναι ξένοι.

Αναλυτικά ο πίνακας:

Διαβάστε επίσης

Back to top button