ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γνωρίζει τον τρόπο η Λαμία για να φύγει με το διπλό! (matchday)

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θέλει τους βαθμούς που θα του επιτρέψουν να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στη SuperLeague 1.

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θέλει τους βαθμούς που θα του επιτρέψουν να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στη SuperLeague 1.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία στους «Ζωσιμάδες» με ώρα έναρξης στις 19:30.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ταξίδεψε στα Γιάννινα έχοντας εκτός δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές της, τον Μπατσάνα Αραμπούλι και τον Λάζαρ Ρόμανιτς. Παρόλο αυτά, μετά από αρκετό καιρό διαθέσιμος είναι ο Ταϊρόν και ο Πίτι, που θα δώσουν λύσεις μεσοεπιθετικά.

Η αποστολή της Λαμίας απαρτίζεται από τους:

1. Epassy Devis
31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
39. James Manjrekar

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
6. Τζανδάρης Θεοφάνης
8. Guga
10. Tyronne
12. Martinez Angel
16. Bejarano Danny
25. Βασιλακάκης Θεόδωρος

26. Bjarnason Elmar
37. Βλάχος Βαλεντίνος

9. Piti
11. Καραμάνος Αναστάσιος
70. Deletic Milos

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Πάμε να μπούμε στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου και να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα στις 19:30 στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των play out.

Δύσκολο παιχνίδι για τη Λαμία, η οποία θέλει τους βαθμούς για να μπορέσει να φτάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην σωτηρία της. Υπάρχουν όμως και απουσίες που δυσκολεύουν περισσότερο το σημερινό παιχνίδι.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι, ο δεύτερος σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία είναι εκτός για ακόμη ένα ματς και οι επιλογές στην επίθεση είναι ελάχιστες. Μεγάλη απουσία είναι και αυτή του Λάζαρ Ρόμανιτς, με τον Σέρβο όπως σας ενημέρωσε το LamiaSports αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους γλουτούς με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων.

Εκτός από απουσίες, ο Μιχάλης Γρηγορίου μετράει και επιστροφές. Επιστροφές όπως αυτές των Πίτι, Ταϊρόν και Μπιάρνασον. Οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας στα Γιάννινα, όμως ένας εξ αυτών βρίσκεται στα πλάνα της βασικής ενδεκάδας.

Πάμε όμως να δούμε πιο συγκεκριμένα τι δοκίμασε ο Έλληνας προπονητής στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Ο Γρηγορίου, σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Λαμίας άλλαξε το σχήμα τις ομάδας και από το 4-2-3-1 το γύρισε σε 3-5-2.

Αν πάρουμε τώρα ως δεδομένο το σύστημα 3-5-2 τότε στην βασική ενδεκάδα θα έχουμε τους εξής:

Ο Ντεβίς Επασί θα είναι κάτω από το τέρμα, ενώ στην τριάδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Βύντρα δεξιά, Αντέτζο αριστερά και Τζανετόπουλος στο κέντρο. Ως μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Σκόνδρας και Μαρτίνεθ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο κέντρο, θα έχουμε τους Μπεχαράνο και Τζανδάρη ως κλασσικά αμυντικά χαφ ενώ πιο μπροστά τους ως 8άρι θα βρίσκεται ο Μπιάρνασον. Στην κορυφή τώρα, ο Καραμάνος θα έχει παρτενέρ του τον Μίλος Ντέλετιτς. Αυτοί θα είναι η ενδεκάδα της Λαμίας πάντα και σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γρηγορίου στις τελευταίες προπονήσεις.

Αν τελικά επιλεγεί η γνωστή συνταγή του 4-2-3-1 τότε θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Βασιλακάκης, Προβυδάκης και Ταϊρόν.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με τους ίδιους 20 και κόντρα στη Λαμία η αποστολή των Ηπειρωτών. Ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε για το σημερινό ματς την ίδια αποστολή με εκείνη που είχε ανακοινώσει και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται, όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» να προβεί σε κάποιες αλλαγές. Mπρένερ και Λιάσος διεκδικούν θέση στην 11άδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κρίζμαν, Σιόντης, Νάουμετς και για αγωνιστικούς λόγους οι Δούμτσης, Αθανασίου και Τριάδης.

Πιο συγκεκριμένα η 20άδα των Ηπειρωτών αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Κάργα, Πίρσμαν, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Καρτάλη, Λώλη, Λιάσο, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Γροσδάνη, Παμλίδη, Μιλιντσεάνου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button