Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνουν τον αντι-Καμαρά στον Ολυμπιακό!

Τις περιπτώσεις των Λούκας Σάσα και Φιλίπε Αουγκούστο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μαντί Καμαρά σε περίπτωση πώλησης του.

Στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει μπει ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται εντός του καλοκαιριού να έρθει πρόταση για τον παίκτη.

Ο 23χρονος Αφρικανός άσος έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών, να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και έχει ξεκινήσει ήδη να αναζητά στην αγορά, τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Καμαρά σε περίπτωση πώλησης του.

Οι λύσεις που εξετάζουν μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» είναι δύο. Ο λόγος για τους Λούκα Σάσα και Φιλίπε Αουγκούστο. Ο πρώτος ο οποίος ανήκει στον Άρη σε περίπτωση που αποκτηθεί δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ενώ παρότι έχει στοιχεία όπως αυτά του Γκιλιέρμε, μπορεί να αγωνιστεί και σαν οκτάρι.

Ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει πολλές φορές τον παίκτη, για τον οποίο η γνώμη που υπάρχει είναι θετική. Όσον αφορά την περίπτωση του Αουγκούστο, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Ζόζε Μέντες είναι παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Πέδρο Μαρτίνς ωστόσο το αρνητικό στην περίπτωση του είναι πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button