Άλλα αθλήματα

Προπονήσεις μετά τον κορονοϊό η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου εδώ και δύο ημέρες με την έγκριση του γιατρού της επέστρεψε πολύ δειλά στις προπονήσεις, μετά την περιέτεια που ειχε με τον κορονοϊό.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου εδώ και δύο ημέρες με την έγκριση του γιατρού της επέστρεψε πολύ δειλά στις προπονήσεις, μετά την περιέτεια που ειχε με τον κορονοϊό. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ είναι ένα από τα μέλη της εθνικής μας ομάδας, που ταλαιπωρήθηκε και μάλιστα έντονα από την covιd-19. Στις 26 Μαρτίου είχε θετικό τεστ και από τότε πέρασε αρκετές δύσκολες ημέρες στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της και προπονητή Ανδρέα Λιναρδάτο και την κόρη τους, oι οποίοι επίσης προσβλήθηκαν από τον ιό.

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Δεν ήταν μόνο ο πυρετός, αλλά κυρίως οι πόνοι και η εξάντληση που ένιωθα για πολλές ημέρες και φυσικά η αγωνία για την πορεία της υγείας μας» είπε αρχικά η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε: «Γενικά ήμουν και είμαι από τους ανθρώπους που εξ αρχής πρόσεχα και τηρούσα τα μέτρα. Δεν έκανα κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο εμένα ή την οικογένεια μου. Παρόλα αυτά αποδείχθηκε πως τελικά ακόμη κι αν προσέχεις, μπορεί να κολλήσεις».

Και πρόσθεσε η 35χρονη αθλήτρια: «Πήγα για χαλαρό τρέξιμο. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές, αφού αισθάνομαι καλά, δεν κουράζομαι και φαίνεται να ανταποκρίνομαι. Θα χρειαστεί να περάσω ένα διάστημα επανένταξης, προκειμένου ο οργανισμός να βρει και πάλι τα πατήματα του. Σε κάθε περίπτωση οι στόχοι δεν αλλάζουν και είναι συνδεδεμένοι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Η Κυριακοπούλου έχει ήδη το όριο για τους Ολυμπιακούς, διοργάνωση στην οποία ευελπιστεί να διεκδικήσει μια καλή παρουσία, παρά την περιπέτεια που την κράτησε πολύ πίσω στην προετοιμασία της.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button