Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει πως η Euroleague αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four (του 2020 ή του 2021) στην Ελλάδα, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η απόφαση του ισχυρού άνδρα της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου είναι δεδομένη, ενώ έχουν συμφωνήσει και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το παραπάνω θέμα.

Το μόνο που χρειάζεται να αποφασιστεί είναι αν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να πραγματοποιηθούν τα έργα «ανακαίνισης» του ΟΑΚΑ, για να διεξαχθεί το Final Four της Euroleague το 2020 στην Αθήνα.

Το κόστος για τα απαραίτητα έργα υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το σχετικό κονδύλι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα και μόλις ο κ. Βασιλειάδης λάβει το «πράσινο φως» από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πως θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο ΟΑΚΑ μέσα στο καλοκαίρι, τότε θα ενημερώσει και εκείνος με τη σειρά του τον κ. Μπερτομέου και θα ανακοινωθεί η σχετική απόφαση της Euroleague.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button