Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει να αγοράσει τον Λίνγκαρντ η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ θα κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος... πετάει στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου, από όταν δόθηκε ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γουέστ Χαμ θα κάνει προσπάθεια για να κρατήσει τον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος… πετάει στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου, από όταν δόθηκε ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γουέστ Χαμ αποτελεί -μαζί με τη Λέστερ- την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League, έχει καταφέρει να μπει “σφήνα” στους μεγάλους και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Τα “αφυριά” παρουσίασαν από το ξεκίνημα της σεζόν θετική εικόνα, αλλά η πραγματική “εκτόξευσή” τους ήρθε μετά τα μέσα της χρονιάς και συμπίπτει με την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ ως δανεικού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός, τον οποίο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε αφήσει εκτός rotation στους “κόκκινους διαβόλους”, παραχωρήθηκε στη Γουέστ Χαμ στα τέλη Ιανουαρίου και έκανε το ντεμπούτο του στις 3/2, απέναντι στην Άστον Βίλα. Με το… καλημέρα αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σημειώνοντας δύο γκολ, και έχει ήδη φτασει τα οκτώ τέρματα σε εννέα ματς με την ομάδα του Λονδίνου. Μέσα σε δύο μήνες, ο Λίνγκαρντ έχει ήδη ισοφαρίσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του στην Premier League, καθώς τον ίδιο αριθμό τερμάτων είχε πετύχει ολόκληρη τη σεζόν 2017-18 στη Γιουνάιτεντ, σε σύνολο όμως 33 αγώνων!

Όπως είναι φυσικό, στη Γουέστ Χαμ είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν το καλοκαίρι με “μόνιμη” μεταγραφή τον 29χρονο άσο. Η συμφωνία των Λονδρέζων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς και ο Σόλσκιερ έχει δηλώσει ότι υπολογίζει για το μέλλον τον Λίνγκαρντ, ο οποίος έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Η χρηματιστηριακή αξία του υπολογίζεται στα 15 εκατ. ευρώ και είναι πολύ πιθανό η Γούεστ Χαμ να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, ιδιαίτερα αν εξασφαλίσει θέση στο Champions League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button