Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λοντίγκιν: «Θα νικούσαμε σίγουρα τον Ολυμπιακό αν δεν δεχόμασταν γκολ»

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιούρι Λοντίγκιν, μίλησε για το 1-1 της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξε εκείνος και οι συμπαίκτες του. #slgr #pasgianninafc #olympiacosfc #slgrinterwetten #playoffs #season2021_2022

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιούρι Λοντίγκιν, μίλησε για το 1-1 της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξε εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Μετά το 1-1 εναντίον του Ολυμπιακού, ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιούρι Λοντίγκιν, ανέφερε:

«Πιστεύω πως το κλειδί σήμερα ήταν η έδρα μας. Σήμερα ήμασταν πολύ αποφασισμένοι ώστε να κερδίσουμε. Μας κράτησε πίσω βέβαια το γκολ που δεχτήκαμε. Πιστεύω αν δεν είχαμε φάει εκείνο το γκολ σίγουρα θα κερδίζαμε. Έτσι πιστεύω, γιατί ήμασταν πολύ αποφασισμένοι σήμερα. Γι’ αυτό δεν το παρατήσαμε κιόλας, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες.

«Δεν ξέρω …. Δεν ξέρω, για μένα προσωπικά μέσα στην Τούμπα, ότι και να έγινε, χάσαμε. Εντάξει οκ, μπορείς να βρεις κάποια θετικά πράγματα γιατί είχαμε και θετικά πράγματα και στην Τούμπα, κάποιες τελικές πάσες που δε βγήκαν, γιατί θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι, απλά δε φαίνονται αυτά με ‘γυμνό’ μάτι. Σήμερα όμως μας βοήθησε η έδρα, το ξαναλέω γιατί είναι πολύ σημαντικό, λίγο κι ο αέρας μας τα χάλασε γιατί πιστεύω πως χωρίς τον αέρα κι οι δύο ομάδες θα έπαιζαν λίγο καλύτερα αλλά εντάξει, πήραμε έναν βαθμό αλλά θέλουμε κι άλλον, θέλουμε κι άλλους».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button