FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χάβος: “Δεν έχω κανένα παράπονο…”

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μάκης Χάβος δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του και στάθηκε στην… άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου η οποία σήμερα (14/1) κόστισε στη Λαμία.

Ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας ότι… «Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Αν το αναλύσουμε καλύτερα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές ότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν και παρά να δημιουργήσουν. Κι αυτό ήταν λογικό μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, εμείς όμως είχαμε καλύτερο ρυθμό γιατί είχαμε δώσει έναν αγώνα στο Κύπελλο. Γενικώς όμως, φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», για να συμπληρώσει για το δεύτερο ημίχρονο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο δημιουργικοί, ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με τις φάσεις του Μπαράλες και του Μπερτόλιο. Και ο Άρης έχασε μια ευκαιρία με τον Γιουνές. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αλλά δυστυχώς δεν την πήραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές θα βάλεις γκολ στις καθυστερήσεις κι άλλες θα φας. Με χαροποιεί το ότι κοιτάξαμε κατάματα τον αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button