Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

NBA Αποτελέσματα: Συνέχισαν με νίκες οι ομάδες τους Λος Άντζελες (vids)

NBA Αποτελέσματα: Καλή ημέρα για τις ομάδες του Λος Άντζελες, αφού Λέικερς και Κλίπερς συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στη κανονική περίοδο του NBA.

NBA Αποτελέσματα: Καλή ημέρα για τις ομάδες του Λος Άντζελες, αφού Λέικερς και Κλίπερς συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στη κανονική περίοδο του NBA.

NBA Αποτελέσματα: Σημαντικές νίκες πέτυχαν οι ομάδες του Λος Άντζελες, με τους Λέικερς αρχικά να επικρατούν των Σάρλοτ Χόρνετς με 101-93.

Οι πρωταθλητές συνεχίζουν να αγωνίζονται με απώλειες, χωρίς Τζέιμς και Ντέιβις, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Κούζμα πήρε το επιθετικό παιχνίδι πάνω του με 24 πόντους, ενώ ο Σρέντερ ακολούθησε με 19 πόντους και ήταν πολύ σημαντικός.

Για τους ηττημένους, ο Γκράχαμ είχε 19 πόντους, ενώ ο Μάρτιν και ο ΜακΝτάνιελς, είχαν 17 και 16 πόντους, αντίστοιχα.

Από κει και πέρα, οι Κλίπερς πήραν το παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς, με σκορ 126-115,  με τον Πολ Τζορτζ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Συγκεκριμένα ο PG, είχε 36 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, κάνοντας τα πάντα μέσα στο παρκέ για την ομάδα του.

Ο Μόρις ήταν και αυτός πολύ θετικός, με 22 πόντους, ενώ και αυτός… κατέβασε 7 ριμπάουντ για τους νικητές.

Όσον αφορά τους Πέισερς, ο Μπρόγκτον είχε 29 πόντους, ο Λεβέρτ 26 και ο Σαμπόνις έκλεισε τον αγώνα με 20 πόντους.

Τέλος οι Ατλάντα Χοκς νίκησαν 108-103 τους Ράπτορς, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ηττήθηκαν 106-96 από τους Γιούτα Τζαζ, οι Μαϊάμι Χιτ γνώρισαν βαριά ήττα από τους Σανς με 106-86, ενώ οι Σέλτικς πήραν σπουδαία νίκη με 116-115 απέναντι στους Μπλέιζερς.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button