Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Στις είκοσι πιο ελκυστικές ομάδες για εργασία η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ανάμεσα στις είκοσι πιο ελκυστικές ομάδες-εταιρείες για έναν εργαζόμενο το 2021 συγκαταλέγεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με το ελβετικό «iWorkinSport».

Ανάμεσα στις είκοσι πιο ελκυστικές ομάδες-εταιρείες για έναν εργαζόμενο το 2021 συγκαταλέγεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με το ελβετικό «iWorkinSport».

Σε περίοπτη θέση της λίστας με τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για έναν εργαζόμενο στα σπορ συγκαταλέγεται για το έτος 2021 η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το ελβετικό «iWorkinSport».

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκαταλέγονται στους είκοσι κορυφαίους συλλόγους-ομάδες για εργασία, μεταξύ δέκα ομάδων της Formula1, αλλά και κολοσσών από το Moto GP, το χόκεϊ, το Ράγκμπι και το μπάσκετ. Στην μελέτη-έρευνα, συμμετείχαν περισσότερα από χίλια άτομα από όλες τις ηπείρους, με την πλειοψηφία του δείγματος να εργάζεται ήδη σε αθλητικούς οργανισμούς. Η ερώτηση που τέθηκε ήταν η εξής: «Εάν μπορούσατε να επιλέξετε να εργαστείτε οπουδήποτε στον αθλητισμό, πού θα ήταν;», με το ερωτηματολόγιο να χωρίζεται σε εννέα κατηγορίες.

Τα αποτελέσματα του «iWorkinSport» θα παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Μαΐου 2021, σε έκθεση εργασίας. Η εταιρεία, δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της τα αποτελέσματα με τις είκοσι πιο ελκυστικές εταιρείες να περιλαμβάνουν εκτός του Ολυμπιακού τις Alfa Romeo, Alpha Tauri, Ferrari, Haas, McLaren, Μercedes, Racing Point, Red Bull, Renalut και Williams από την Φόρμουλα 1, Μπάγερν Μονάχου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Ολύμπια Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Βαλένθια από το μπάσκετ, την Ducati από το ΜΟΤΟ GP, την Σάλτσμπουργκ στο Χόκεϊ και την Saracens από το Ράγκμπι.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του iWorkinSport, Ζοάο Φριγκέιρο, δήλωσε: «Όχι μόνο το άθλημα, αλλά και οι επιχειρήσεις γύρω από τη Formula 1 ήταν πάντα συναρπαστικές, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπουμε και τις δέκα ομάδες σε μια λίστα των Top 20 όπου θα ήθελαν οι επαγγελματίες του αθλητισμού να δουλεύουν, λαμβάνοντας υπόψη πως η έρευνα δεν περιλαμβάνει ποδοσφαιρικούς συλλόγους ή ομάδας από τα αμερικανικά πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων. Από την άλλη πλευρά, με εξέπληξε να βλέπω πόσο έντονα εμφανίστηκαν οι ομάδες μπάσκετ στη λίστα».

Μιλώντας αναλυτικότερα για την προέλευση των ερωτηθέντων, επεσήμανε πως προέρχονται από 86 χώρες, με το 92% να έχει τουλάχιστον ένα πτυχίο και το 62% να έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Το 68% των ερωτηθέντων μάλιστα, εργάζεται ήδη στον αθλητισμό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button