Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Τσεκάρει τον Κάλινιτς η Ρεάλ!

Η αποχώρηση του Γκάμπριελ Ντεκ άφησε κενό στην θέση του σμολ φόργουορντ της Ρεάλ και οι Μαδριλένοι εξετάζουν την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς. Ποια τα δεδομένα και το... παρασκήνιο της υπόθεσης.

Η αποχώρηση του Γκάμπριελ Ντεκ άφησε κενό στην θέση του σμολ φόργουορντ της Ρεάλ και οι Μαδριλένοι εξετάζουν την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς. Ποια τα δεδομένα και το… παρασκήνιο της υπόθεσης.

Η Ρεάλ δέχτηκε ισχυρό «χτύπημα» από τις ομάδες του ΝΒΑ, αφού μέσα σε λίγους μήνες έχασε τους Φακούντο Καμπάτσο και Γκάμπριελ Ντεκ, από τους Νάγκετς και τους Θάντερ, αντίστοιχα.

Η θέση του πλέι-μέικερ μάλιστα άφησε… πληγές, καθώς ο Σέρχιο Γιουλ έχει χάσει πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμού, όμως τα reports αναφέρουν πως υπάρχει ήδη έτοιμο το πλάνο για την επόμενη χρονιά, αφού υπάρχει συμφωνία με τους Πιέρια Χένρι και Τομά Ερτέλ.

Επίσης, πριν λίγες ώρες επισημοποιήθηκε το deal με τον Βενσάν Πουαριέ για την front line, ενώ η «AS» τονίζει πως η Ρεάλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς για την θέση του σμολ φόργουορντ.

Με βάση τα δεδομένα, η Βαλένθια μένει εκτός της επόμενης Euroleague και η μοναδική… ανατροπή θα έρθει μόνο με wild card. Αν πάντως δεν γίνει αυτό και οι «Νυχτερίδες» δεν λάβουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, τότε θα επιτρέψουν στον Κάλινιτς να αποχωρήσει.

Εκεί… μπλέκεται το όνομα της Ρεάλ, που έχει στην λίστα της τον έμπειρο Σέρβο, ο οποίος μέτρησε φέτος 10,4 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ ανά παιχνίδι στην Euroleague.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button