Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Χρυσώνει» τον Μπελχαντά ο Ολυμπιακός!

Ο Γιουνές Μπελχαντά αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας και του προσφέρουν... βασιλικό συμβόλαιο, που φτάνει στα 6 εκατομμύρια για τρία χρόνια!

Ο Γιουνές Μπελχαντά αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας και του προσφέρουν… βασιλικό συμβόλαιο, που φτάνει στα 6 εκατομμύρια για τρία χρόνια!

Ο Μπελχαντά αποτελεί τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς και της διοίκησης του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο κέντρο και σημερινά (15/4) δημοσιεύματα του Τύπου, που επιβεβαιώνονται και από την Τουρκία, τονίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει στο τραπέζι πολλά χρήματα για τον Μαροκινό.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, το συμβόλαιο που προτείνουν οι Πειραιώτες συνοδεύεται με απολαβές που φτάνουν τα 5,1 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά» σε βάθος τριετίας, ενώ το ποσό εκτοξεύεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα bonus.

Η πλευρά του Μπελχαντά δεν βιάζεται να πάρει πάντως αποφάσεις, αφού για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ακόμα ομάδες και μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button