Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα προβλήματα τραυματισμών στον Άρη ενόψει Πανσερραϊκού

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται για τον Άρης, καθώς προέκυψαν νέες απουσίες ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκός.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται για τον Άρης, καθώς προέκυψαν νέες απουσίες ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκός.

Συγκεκριμένα, ο Tino Kadewere υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο, ενώ ο Τάσος Δώνης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο ισχίο, με αποτέλεσμα να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Την ίδια στιγμή, εκτός δράσης παραμένουν και οι Fredrik Jensen, Noah Sonko Sundberg, Gabriel Misehouy και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, οι οποίοι συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη, μετά το ρεπό της Δευτέρας, με την προετοιμασία να γίνεται στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, πρόγραμμα ταχυδύναμης και ολοκληρώθηκε με δουλειά στην τακτική. Οι Noah Fadiga και Τάσος Δώνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες περιορίστηκαν σε θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης στο Δασυγένειο, με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League Greece, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (14/03, 19:30).

Διαβάστε επίσης

Back to top button