Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Europa League με ρίσκο στο 7.60

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Πιο εύκολα από ότι αναμενόταν, η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε το 3-1 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε με το 0-0 στο «Ανφιλντ». Αφού κράτησε και πέρασε το πρώτο διάστημα του αγώνα και με τον Κουρτουά να εξουδετερώνει τις προσπάθειες των επιθετικών της Λίβερπουλ, η Ρεάλ ισορρόπησε το παιχνίδι και πλέον θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στους ημιτελικούς.

Στο «Ζίγκαλ Ιντούνα Παρκ» η Ντόρτμουντ πίεσε από νωρίς και έφερε σε δύσκολη θέση τη Σίτι όταν προηγήθηκε με τον 17χρονο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Με πέναλτι του Μαχρέζ (από χέρι του Εμρέ Τσαν) στο 55΄ και μακρινό σουτ του Φόντεν στο 75΄, επικράτησαν με το ίδιο σκορ και θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «4».

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Πέμπτη με επαναληπτικούς προημιτελικών για το Europa League σήμερα και πέρα απο την Μάντσεστερ που πήρε προβάδισμα απέναντι στην Γρανάδα με το εκτός έδρας 2-0 στα υπόλοιπά παιχνίδια όλα μπορούν να ανατραπούν μίας και τα σκορ του πρώτου αγώνα (πέρα ίσως της Ρόμα) δεν δίνουν καθαρό προβάδισμα σε κάποια ομάδα.

Αμφίρροπες ολες οι αναμετρήσεις αφού και στο παιχνίδι της Μάντσεστερ η Γρανάδα δεν είναι αμελητέα ποσότητα για να νιώθουν σίγουροι οι Άγγλοι. Κατά τα άλλα στο στοιχηματικό πρόγραμμα δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να μας απασχολήσει ουσιαστικά.

Με δυο παιχνίδια θα ασχοληθούμε και σήμερα απο το Europa League και τις αναμετρήσεις της Σλάβια Πράγας με την Άρσεναλ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρόμα και Άγιαξ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button