Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής

Πάμε να δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας.

Πάμε να δώσουμε τα προγνωστικά μας για τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας.

Η Α΄Φθιώτιδας θα συνεχιστεί με την 15η αγωνιστική και εμείς ως γνωστοί «χάστες» θα δώσουμε τα προγνωστικά μας με στόχο να πάμε στο πρώτο ταμείο του 2024. Εύκολο; Μπαααα. Για εμάς μιλάμε, οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε.

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ–> Η πρωτοπόρος Μαλεσίνα θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Πελασγίας κόντρα στον τοπικό Πελασγιακό, ο οποίος είναι τελευταίος στη βαθμολογία. Οι δύο ομάδες καλώς ή κακώς έχουν τεράστια αγωνιστική διαφορά, οπότε θα πάμε με το διπλό.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ–> Τα Καλύβια προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού με 0-1 σκορ, ενώ από την άλλη η Αταλάντη κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 4-0 τον Πελασγιακό. Το προβάδισμα το έχει η Α.Ε Καλυβίων, είναι φέτος καλύτερη ομάδα οπότε θα πάμε με τον άσσο.

ΣΤΥΛΙΔΑ – ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ–> Μπήκε δυναμική στο 2024 η Στυλίδα κερδίζοντας εύκολα τον πρώτο της αγώνα, ενώ σήμερα υποδέχεται την Προοδευτική Λάρυμνας. Δύσκολα θα χάσει η ομάδα της Στυλίδας, παρόλο αυτά η Προοδευτική είναι πάντα επικίνδυνη. Οπότε θα πάμε με τον άσσο και το goal-goal.

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΕΘΝ. ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ–> To πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι το συγκεκριμένο με τον ενισχυμένο Άρη να υποδέχεται τον επίσης ενισχυμένο Εθνικό. Οι δύο ομάδες αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα θα παλέψουν για αυτό και εμείς θα πάμε με την ισοπαλία…

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ–> Ενισχυμένος μέσα από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι και ο Παρνασσός, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λαμίας στο γήπεδό του. Έχει το προβάδισμα η ομάδα της Αμφίκλειας αλλά και το ρόστερ για να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Θα επιλέξουμε τον άσσο λοιπόν.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ – ΚΑΛΑΠΟΔΙ–> Τέλος, έχουμε το ματς του Οπούντιο με τον Α.Ο Καλαποδίου. Η ομάδα του Μαρτίνου θέλει να μείνει κοντά στη Μαλεσίνα στον βαθμολογικό πίνακα και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει βαθμούς. Από την άλλη το Καλαπόδι έχει μία «δεμένη» ομάδα και θα βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Θα πάμε το φαβορί, δηλαδή με τον άσσο αλλά πιστεύουμε πως θα σκοράρει και το Καλαπόδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button