FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Tι ισχύει με Λεοζίνιο, Μάκο, Τζανετόπουλο και Αραβίδη

Η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ είναι μεγάλη ενώ κάθε μέρα γράφονται ουκ ολίγα ονόματα.

Αρχικά οι “κυανόλευκοι” ψάχνονται για επιθετικό, στόπερ κι επιθετικό μέσο ή εξτρέμ ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένα δεξιό μπακ.

Αρχικά οι “Φθιώτες” δοκιμάζουν τους  Λεονάρντο Μπάιμα και ο Φερνάντο Μαρκές, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς θέλουν ακόμα χρόνο ώστε να δείξουν θετικά στοιχεία που θα τους εξασφαλίσει συμβόλαιο στους “κυανόλευκους”.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, ωστόσο προς το παρών δεν προχωράει κάποια περίπτωση.

Αναφορικά με τον Χρήστο Αραβίδη, η Λαμία ενδιαφέρεται από το καλοκαίρι ήδη, ωστόσο ο παίκτης περιμένει πρόταση από το εξωτερικό αλλά αν δεν βρει ομάδα τότε τα δεδομένα ίσως αλλάξουν και ίσως τότε η Λαμία να έχει πιθανότητες.

Ο Γρηγόρης Μάκος δεν αγωνίζεται σε ομάδα από το καλοκαίρι και στον ΠΑΣ δεν “καίγονται” τόσο καθώς στη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής δεν χρίζει ενίσχυσης.

Για το ενδιαφέρον του Λεοζίνιο ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του ενώ και ο Βραζιλιάνος έχει το “πράσινο φως” της ΑΕΛ για να διαπραγματευτεί με ομάδες είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού. Βέβαια η ομάδα του Τεννέ ψάχνεται για ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης και στη θέση του σέντερ φορ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ενδιαφέρει του Λεοζίνιο.

Η περίπτωση του Τζανετόπουλο έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες. Η Λαμία ενδιαφέρεται, ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θα τον δώσει δανεικό ή θα τον κρατήσει στην Ένωση.  Στην πρώτη περίπτωση η Λαμία θα εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button