Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ομάδα α’ κατηγορίας στην Κολομβία έπαιξε με επτά παίκτες λόγω… κορονοϊού! (pic & vid))

Απίθανα πράγματα στην Κολομβία, μιας και ομάδα της πρώτης κατηγορίας παρουσιάστηκε στο γήπεδο με... επτά παίκτες λόγω κορονοϊού!

Απίθανα πράγματα στην Κολομβία, μιας και ομάδα της πρώτης κατηγορίας παρουσιάστηκε στο γήπεδο με… επτά παίκτες λόγω κορονοϊού!

Τρομερά πράγματα στην Κολομβία, αφού η Αγκιλας Ντοράδας αναγκάστηκε να παρουσιαστεί στο ματς της πρώτης κατηγορίας με την Μπογιακά Τσίκο με επτά παίκτες λόγω κορονοϊού.

Ο σύλλογος είχε επτά ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού 16 ήταν θετικοί στην Covid-19 και επτά τραυματίες. Η ομάδα ζήτησε την αναβολή, αλλά το αίτημα… απορρίφθηκε από τη διοργανώτρια αρχή.

Ετσι, για να αποφύγει τις κυρώσεις παρουσιάστηκε με σύστημα… 3-2-1, ενώ ο ένας από τους τρεις της άμυνας ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Μέχρι το 56′ άντεξε την πίεση, αλλά στη συνέχεια και χωρίς… αλλαγές δέχθηκε τρία γκολ (0-3).

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ÁGUILAS DORADAS D.T. RAFAEL MARTİNEZ 3-2-1 BEJARANO 12 J. VALENCIA J.DELGADO 6 G. MARTINEZ 10 PÉREZ 16 OTÁLVARO A. URIBE"

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button