ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία : Γκρίνια για τις διαγραφές στον Ερασιτέχνη

Δέκτες αρκετών παραπόνων από φίλους του ΠΑΣ Λαμία γίναμε τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τις διαγραφές που υπήρξαν στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία ενόψει και των… διαδικτυακών αρχαιρεσιών για τις εκλογές.

Δέκτες αρκετών παραπόνων από φίλους του ΠΑΣ Λαμία γίναμε τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τις διαγραφές που υπήρξαν στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία ενόψει και των… διαδικτυακών αρχαιρεσιών για τις εκλογές.

Σε μια κατάσταση όπου ο κορωνοϊός μαστίζει και έχει εγκλωβίσει την κοινωνία μας, αναμφιβόλως, θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή ίσως και παρατάσεις για τα μέλη του συλλόγου που δεν μπόρεσαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους να τακτοποιήσει οικονομικά την συνδρομή του, στον ερασιτέχνη.

Κανείς δεν έχει σκοπό να βλάψει την ομάδα και οι κάποιοι φίλοι του συλλόγου σε ασφυκτικές καταστάσεις υγειονομικών και οικονομικοκοινωνικών συνθηκών δεν μπορούν να τακτοποιήσουν την οφειλή τους για διάφορους λόγους. Σε αυτή την κατάσταση λοιπόν θα έπρεπε να είναι πιο ανοιχτά τα όρια, παρότι το καταστατικό περί οικονομικά τακτοποιημένων μελών, ενόψει εκλογών είναι αδιαμφησβήτητο. Ας βάλουμε όλοι πλάτη προκειμένου ο σύλλογος να δυναμώσει και όχι να αποδυναμωθεί την επόμενη μέρα. Ακόμη και αν σε κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις κάποιοι πρέπει να βάλουν πλάτη.

Επειδή όλοι μας αγαπάμε και στηρίζουμε τον σύλλογο, ας γίνουμε μια γροθιά και ας… ανοίξουμε λίγα τα όρια περί διαγραφών ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή.

Υπενθυμίζουμε και την ανακοίνωση για τις αρχαιρεσίες της επόμενης εβδομάδας.

Καλούνται τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964», που εδρεύει στην Λαμία και εκπροσωπείται νόμιμα, την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μέσω της πλατφόρμας zoom (θα αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος), σε Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού αυτού, με θέματα ημερήσιας διατάξεως προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως τα ακόλουθα:

1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη (αρ. 14 παρ. 1 καταστατικού).

2. Επικύρωση διαγραφής μελών (αρ. 4 παρ. 3)

3. Ανακοινώσεις – Ενημέρωση.

4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (αρ. 15, 16 ,17 καταστατικού) με χρήση της ψηφιακής Κάλπης «ΖΕΥΣ» σύμφωνα με το ΦΕΚ 719Β/24-2-2021.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως και με τον ίδιο τρόπο την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 18:30.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του αθλητικού σωματείου τα οποία έχουν καταβάλει την συνδρομή τους μέχρι την 14 Απριλίου 2021 (άρθρο 3 παρ. 3 του Ν.2725/1999 και άρθρο 3 παρ. 2 του ΦΕΚ 719Β/24-2-2021).

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button