ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η Λαμία! (pics)

Ξεκίνησε μία εκπληκτική πορεία από την αρχή του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου και συνεχίζει και στα play out ο ΠΑΣ Λαμία. Δεν το λέμε εμείς... τα στατιστικά το λένε!

Ξεκίνησε μία εκπληκτική πορεία από την αρχή του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου και συνεχίζει και στα play out ο ΠΑΣ Λαμία. Δεν το λέμε εμείς… τα στατιστικά το λένε!

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα της Φθιώτιδας να βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, όσο αφορά τα στατιστικά των αγώνων play off και play out.

Η Λαμία μέχρι τώρα και σε 3 αγώνες που έχει δώσει μετράει 2 νίκες (εκτός έδρας) και μία ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος» με τον Βόλο.

Στις ειδικές κατηγορίες του πρωταθλήματος με τις «Κορυφαίες ομάδες» ο ΠΑΣ βρίσκεται σε τέσσερις λίστες. Όπως θα δείτε και πιο κάτω η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται μέσα στις ομάδες με τα περισσότερα γκολ, τις πιο πολλές ασίστ αλλά και στις ομάδες με τα περισσότερα λάθη.

Πιο συγκεκριμένα:

Όσο αφορά τα γκολ ανά τελικές προσπάθειες, οι επιθετικοί (και όχι μόνο) της Λαμίας πετυχαίνουν γκολ ανά 3 τελικές προσπάθειες. Σε αυτή τη λίστα ο ΠΑΣ βρίσκεται πίσω από τον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να σκοράρει ανά 2.7 τελικές.

Συνολικά, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου η οποία έχει σκοράρει σε όλα τις τα παιχνίδια έως τώρα, έχει βρει δίχτυα συνολικά 6 φορές και κατέχει τη 2η θέση της σχετική λίστας μαζί με τον Παναθηναϊκό. Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 9 ενώ πίσω από τη Λαμία είναι η ΑΕΚ με 5 και ο ΠΑΟΚ με 4.

Εξέχουσα θέση κατέχει η «κυναόλευκη» ομάδα και στη λίστα με τις ασίστ. Οι παίκτες της Λαμίας έχουν «σερβίρει» 5 τέρματα έως τώρα με τον Μίλος Ντέλετιτς να έχει τις 3 από αυτές. Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 6 ενώ πίσω από τον ΠΑΣ είναι ο ΠΑΟΚ με 4 και ο Παναθηναϊκός με τον Άρη με 3.

Τέλος, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει και μία πρωτιά σε μία λίστα όμως που αφορά τα λάθη. Οι παίκτες του Γρηγορίου έχουν πραγματοποιήσει τα περισσότερα λάθη έως τώρα με 164 στο σύνολο και αυτό έχει μία εξήγηση. Λάθη, κάνει μία ομάδα η οποία έχει τη μπάλα στα πόδια της, κάτι όπου η Λαμία το κάνει στα τελευταία της παιχνίδια. Προσπαθεί να ελέγχει τον ρυθμό σε κάθε ματς, να έχει τη μπάλα στα πόδια και τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Δεύτερος της κατηγορίας αυτής είναι ο Ολυμπιακός με 158.

Διαβάστε επίσης

Back to top button