Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απέκτησε τον ξάδερφο του Στίβεν Τζέραρντ η Λίβερπουλ (pic + vid)

Σε μια μεταγραφή – επένδυση για το μέλλον προέβη η Λίβερπουλ αποκτώντας από την Μάντσεστερ Σίτι τον 17χρονο Μπόμπι Ντάνκαν, ο οποίος μάλιστα είναι ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ!

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και πολλοί ευελπιστούν να ακολουθήσει τα χνάρια του θρυλικού του ξαδέρφου και να εξελιχθεί σε ηγετική φυσιογνωμία των «κόκκινων».

Δηλωμένος φίλαθλος της Λίβερπουλ, ο Ντάνκαν ξεκίνησε την καριέρα του από τα «σπλάχνα» της Γουίγκαν, προτού μεταγραφεί στην Σίτι το 2012 σε ηλικία 11 ετών.

Τον Νοέμβριο του 2016 έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει χατ-τρικ σε αγώνα κόντρα στην Βραζιλία, οδηγώντας την Κ-16 της Αγγλίας στη νίκη με 4-3 σε φιλικό που διεξήχθη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram επισημοποίησε την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ και προορίζεται για την Κ-18, στην οποία προπονητής ήταν μέχρι πρότινος ο Στίβεν Τζέραρντ πρoτού αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button