ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην παρέα του «Τρίο Μπελκάντο» σήμερα ο Θοδωρής Βασιλακάκης! (Στις 19:30)

Το πρωτάθλημα προχωράει, ο ΠΑΣ Λαμία εντυπωσιάζει και οι καλεσμένοι του Τρίο Μπελκάντο αυξάνονται! Σήμερα, μαζί μας θα είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μετράει πάνω από 300 επαγγελματικές συμμετοχές σε Ελλάδα και Κύπρο, ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Το πρωτάθλημα προχωράει, ο ΠΑΣ Λαμία εντυπωσιάζει και οι καλεσμένοι του Τρίο Μπελκάντο αυξάνονται! Σήμερα, μαζί μας θα είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μετράει πάνω από 300 επαγγελματικές συμμετοχές σε Ελλάδα και Κύπρο, ο «κυανόλευκος» Θοδωρής Βασιλακάκης.

Παρασκευή σήμερα και τι καλύτερο από μία χαλαρή, «τριομπελκαντίστικη» κουβεντούλα με έναν εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ Λαμία στα play out;

Το Τρίο Μπελκάντο και οι Νίκος Μώκος, Πάνος Κατσώνης και Λάμπρος Αρναούτογλου θα έχουν τη χαρά σήμερα να συνομιλήσουν με τον Θοδωρή Βασιλακάκη, τον ποδοσφαιριστή ο οποίος στα 32 του χρόνια μετράει πάνω από 300 επαγγελματικές συμμετοχές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από την Ξάνθη με 244 αγώνες, στον Ατρόμητο, την Ανόρθωση και τον ΠΑΣ Λαμία. Σήμερα λοιπόν στις 19:30 έχει Τρίο Μπελκάντο με Θοδωρή Βασιλακάκη!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ

Αν θέλετε να μας ακούσετε ραδιοφωνικά πατήστε… ΕΔΩ (http://radiolamia.gr/live/)

Μας βλέπετε και μας ακούτε στο Facebook του Lamianow!

Και στις σελίδας μας στο facebook:lamiara.gr, lamianow.grradiolamia.grlamiasports.com

Επίσης από τα σάιτ μας: www.lamiara.grwww.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Aλλά και από το Youtube του LamiaNow 

Διαβάστε επίσης

Back to top button